Fri fragt ved køb over 799 kr

Kundeservice

Almindelige spørgsmål

Her har vi samlet vores oftest stillede spørgsmål

ORDRE 
Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?

Tjek venligst, om den er landet i din spam/uønsket mail. Hvis ikke, beder vi dig om at vente 24 timer (undtagen weekend/helligdage) om den skulle nå frem. Hvis du ikke har modtaget den efter 24 timer (undtagen weekend/helligdage) er vi her for dig & kan selvfølgelig tjekke, hvad der er sket. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Jeg har glemt at tilføje min rabatkode, kan I hjælpe mig?

Tak fordi du handlede hos os. Vi behandler din ordre med det samme, så vi kan normalt ikke foretage ændringer. Men skynd dig at ringe til os på 70 27 78 33, så kigger vi selvfølgelig på, hvad vi kan gøre. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

LEVERING 

Hvad er leveringstiden?

Standard Post Nord - Leveringstiden er 1-3 hverdage, fra du afgiver din bestilling, og du modtager din ordre hjemme eller får leveret til dit posthus. Prisen er 49 Kr. Gratis fragt ved ordrer over 799 Kr., dog ikke hjemmelevering.

Budbee - Vi leverer på din adresse på alle hverdage. Prisen for hjemmelevering med Budbee er Dkk 69. Leveringstiden er 1-3 hverdage, fra det tidspunkt, du afgav din ordre. De leverer kun aften mellem 17.00 og 22.00.

Summen i varekurven er for lille 
Ordrer under 199 DKK opkræves med et fragtgebyr på 100 DKK.  

RETUR 

Hvordan returnerer jeg?

Udfyld retursedlen, der var med i din levering, pak varerne og retursedlen, sæt den fortrykte adresselabel uden på pakken, og send derefter din retur fra dit posthus.

Vær opmærksom på, at uanset om du har bestilt via Instabox, Budbee eller Postnord, så sker returneringen altid via PostNord! Når returneringen så er registreret hos os, modtager du en bekræftelsesmail. Bemærk venligst, at der kan gå op til 14 dage – herefter refunderes dit køb.

Hvor meget koster det at returnere?

Det koster 59 Kr at returnere/pr. pakke, uanset hvor mange tøj du returnerer.

Jeg har ikke min returslabel, hvad gør jeg?

Kontakt kundeservice, og vi sender dig en ny returlabel. I øjeblikket kan du ikke selv udskrive den.

Hvor lang tid skal jeg vende tilbage?

Du har 30 dage til at returret. Hvis der er gået længere end 30 dage, skal du kontakte kundeservice.

Har I modtaget min retur?

Der kan gå op til 14 dage, før din returnering er behandlet, og du modtager altid en e-mail, når returneringen er registreret hos os. Herefter sker tilbagebetalingen.

 

Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 59 kr