Fri fragt ved køb over 799 kr

Bubbleroom Member 

Medlemskab

Hvad er Bubbleroom Member?
Bubbleroom Member er Bubblerooms loyalitetsprogram. Medlemskab er nøglen til at optjene point på alle køb, bonuschecks, medlemstilbud og unikke fordele, når du handler på bubbleroom.dk.
 
Hvordan bliver jeg medlem?
Du bliver medlem af Bubbleroom Member ved at tilmelde dig og acceptere vores medlemsbetingelser. Du kan tilmelde dig her. Så snart du er tilmeldt, kan du nyde godt af dine medlemsfordele og begynde at optjene point. Medlemmer skal være mindst 16 år. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages. For at sikre, at du ikke går glip af bonuspoint og medlemstilbud, skal du huske at logge ind på din medlemskonto, når du handler.
 
Hvordan logger jeg på min medlemskonto?
Du kan logge ind via ikonet øverst til højre på siden eller ved kassen.
 
Hvor længe er mit medlemskab gyldigt?
Hvis du ikke har foretaget køb som medlem eller på anden måde vist interesse for din medlemskonto, f.eks. logget ind på din konto i 24 måneder, vil du automatisk blive afmeldt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
 
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
Hvis du vil opsige dit medlemskab eller ændre dine oplysninger, skal du gå til Mine sider – Indstillinger – Sikkerhedsindstillinger.
 
Koster det noget at være medlem?
Nej, medlemskab er helt gratis. 
 
Hvilken slags kommunikation sender I ud?

Vi kommunikerer normalt via e-mail og andre digitale kanaler. Du kan logge ind på Mine sider og opdatere dine kontaktoplysninger eller ændre indstillingerne for den kommunikation, du ønsker at modtage fra os.

 

Medlemsniveauer

Hvordan fungerer medlemsniveauerne?
Dit medlemsniveau er baseret på de point, du har optjent i løbet af de seneste 12 måneder. 
 
Hvor længe er mine point gyldige?
Dine optjente point er gyldige i 12 måneder fra den dato, hvor de blev udstedt.
 
Hvilke niveauer er der?
Der er tre medlemsniveauer. Dit medlemsniveau afhænger af, hvor mange point du har optjent i løbet af de seneste 12 måneder. Du kan se, hvor mange point du har, under Medlemskab på Mine sider.
 
0 - 999 point de seneste 12 måneder = Member
1.000 - 2.999 point de seneste 12 måneder = Plus Member
3.000+ point de seneste 12 måneder = Premium Member
 
Hvordan bliver jeg opgraderet?
Dit medlemsniveau er baseret på det antal point, du har optjent i løbet af de seneste 12 måneder. Når du har optjent de point, der kræves for at nå det næste niveau, bliver du automatisk opgraderet og beholder det nye niveau i 12 måneder.
 
Hvorfor er jeg blevet nedgraderet?
Dit medlemsniveau er baseret på det antal point, du har optjent i løbet af de seneste 12 måneder. Du bliver på det niveau, du har nået, i 12 måneder, hvorefter du bliver nedgraderet, hvis du ikke har optjent de nødvendige point til at blive på det nuværende niveau. Du kan til enhver tid stige til et højere niveau. Selv om du går et niveau ned, forbliver du medlem og har mulighed for at få en bonuscheck, men du har færre fordele.
 
Hvor kan jeg se mit medlemsniveau?
Du kan se dit medlemsniveau på Mine sider under Medlemskab.
 
Hvor kan jeg se mine fordele?
Du kan se dine fordele på Mine sider under Medlemskab.

Point og bonus

Hvordan fungerer mine point og min bonus?
Du optjener point på dine køb, når du har tilmeldt dig som medlem og identificerer dig ved kassen. For hver krone, du bruger, får du 1 point.[FR12]  Disse point omdannes til en bonuscheck ved næste bonusudbetaling, hvis du når et af bonusniveauerne.

DKK 1 = 1 point
 
Hvor mange point skal jeg have for at få en bonuscheck?
1.000 point = DKK 25
2.000 point = DKK 50 
3.000 point = DKK 75
 
Hvor kan jeg se min bonuscheck?
Hvis du har en aktiv bonuscheck, kan du se den på Mine sider under Medlemskab og i kassen, når du er logget ind.
 
Hvornår modtager jeg min bonuscheck?
Vi foretager bonusudbetalinger fire gange om året, og hvis du har nok point på din saldo, udbetaler vi bonussen til din medlemskonto og giver dig besked via e-mail eller SMS.
 
Hvorfor kan jeg ikke se mine point på min saldo med det samme, og hvad betyder “Afventende point”?
Dine point tildeles først 30 dage efter købsdatoen for at give mulighed for returnering eller annullering online. Du får ikke point for varer, der returneres eller annulleres fra din ordre. Indtil da vil dine point være “Afventende point”.
 
Hvordan bruger jeg min bonuscheck?
Når du har en aktiv bonuscheck, tilføjes den dit medlemskab og kan aktiveres ved kassen. Du skal være logget ind, når du handler, for at se og aktivere din bonuscheck.
 
Hvorfor kan jeg ikke bruge min bonuscheck?
Du skal opfylde betingelserne for at bruge din bonuscheck. Alle bonuschecks har et mindstebeløb, som du skal bruge ved køb, hvilket fremgår af betingelserne under din aktive bonuscheck på Mine sider. Du skal være logget ind på din medlemskonto for at se og aktivere din bonuscheck. 
 
Hvor længe er min bonuscheck gyldig?
Bonuschecks kan have forskellige gyldighedsperioder, og gyldighedsperioden vises på din aktive kupon under Medlemskab på Mine sider.
 
Kan jeg registrere bonuspoint med tilbagevirkende kraft?
Nej, det kan du desværre ikke. Så husk at være logget ind på din medlemskonto, når du handler.
 
Hvilke varer giver ret til bonus?
Alle varer er giver ret til bonus, bortset fra køb af gavekort. Gebyrer som f.eks. forsendelses- eller faktureringsgebyrer giver ikke bonus.
 
Kan jeg bruge min bonuscheck til at betale for et gavekort eller veksle den til kontanter?
Nej, du kan ikke bruge din bonuscheck til at betale for et gavekort eller indløse den til kontanter.
 
Hvad sker der med min bonuscheck, når jeg returnerer varer?
Hvis du returnerer en del af eller hele dit køb, vil bonuschecken ikke blive genskabt eller krediteret til andre varer i det pågældende køb, men vil blive betragtet som brugt. Din bonus er en rabat og ikke et betalingsmiddel. Den rabat, som din bonuscheck repræsenterer, vil blive anvendt på alle produkter i din ordre, ikke på det samlede beløb. Det betyder, at du i tilfælde af returnering vil få refunderet det beløb, du har betalt for hvert enkelt produkt. 

Et eksempel:
Du bestiller to produkter og bruger en bonuscheck på DKK 25. Beløbet deles mellem de to produkter, hvilket betyder en rabat på DKK 12,50 pr. produkt. Hvis produkterne koster DKK 100 stykket, betyder det, at du betaler DKK 87,50 pr. produkt. Hvis du returnerer et af produkterne, får du DKK 87,50 tilbage.  
 
Hvor længe er mine point gyldige?
Dine optjente point er gyldige i 12 måneder fra den dato, hvor de blev udstedt.
 
Kan jeg kombinere en bonuscheck med en rabatkode, når jeg handler?
Nej, din bonuscheck kan ikke kombineres med en rabatkode. Du kan dog bruge din bonuscheck sammen med allerede nedsatte priser.
Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: