Fri fragt ved køb over 799 kr
Du kan fejre uforglemmelige øjeblikke i svævende silhuetter med toner af hvid, pink og grøn. Vores bryllupskollektion er designet til den moderne brud og hendes brudepiger, og er skabt til at danse, indtil hanen galer.

Let this open back-dress have a moment, as it twirls with carefree elegance, leaving a trail of unforgettable enchantment wherever you go.

From springtime garden ceremony to a summer wedding destination - This dress will always rise to the occasion.

Tips, når du planlægger din bryllupsdag


Den store dag er et mindeværdigt øjeblik, og planlægningen dertil kan være både lang og kringlede. Derfor vil vi give dig nogle tips på vejen, som det er godt at tænke på for at skabe den bryllupsfest, du drømmer om.

Vælg den rigtige brudekjole
Valget af brudekjole er i de fleste tilfælde en af de vigtigste beslutninger på bryllupsdagen. I dag er det almindeligt at have en brudekjole ved vielsen og derefter skifte til en enklere brudekjole til festen. I vores sortiment findes klassiske brudekjoler, tylkjoler og bryllupskjoler for dig, der leder efter noget mere minimalistisk. Opdag de seneste trends, få inspiration og find en model, der fremhæver dig bedst muligt.

Hvilken bryllupslokale matcher jeres behov?
Valget af bryllupslokale er afgørende for at skabe den rette atmosfære og stil til jeres bryllup. Slot, lade, herregård eller strandbryllup - mulighederne for at finde noget, der passer til jer, er uendelige!

Lav en Save the Date og bryllupsinvitation
Invitationerne er det første indtryk af dit bryllup. Sørg for at skabe en rød tråd allerede her med valg af farve, form og udtryk. I dag er det meget populært at sende en Save the Date, der antyder jeres kommende bryllup.

Hvilken mad og menu symboliserer jer som par?
Er I kendte pastaelskere blandt jeres gæster? Eller er du bedst til at lave en sprød pizza? Måske er I det klassiske par, der absolut vil servere tre retter! Sørg for at vælge en menu, der går hånd i hånd med temaet og afspejler jeres personligheder. Det vil skabe en unik madoplevelse både for jer og gæsterne.

Fang hvert øjeblik med kameraet!
Noget, der faktisk er værd at bruge nogle ekstra penge på, er valget af den rigtige bryllupsfotograf. Den rette fotograf fanger jeres personligheder og den følelse, brylluppet giver jer. Noget, I vil kunne se tilbage på og huske for evigt.

Bryllupsrejse - langt væk eller væk i lang tid?
Efter et bryllup er der mange par, der vælger at tage på bryllupsrejse. Fejringen af kærligheden kan fortsætte på en ny destination, og her skabes nye minder at tage med sig. Mange par vælger at ønske sig bidrag til bryllupsrejsen, hvilket skaber forudsætningerne for at gøre noget ekstra ud af rejsen.

Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: