Fri fragt ved køb over 799 kr
Med koldere vejr på vej er det tid at gennemgå vintergarderoben. Jakken er det tøj, du vil bruge mest i sæsonen, så invester i en, der giver din stil trend-fornemmelse og maksimal varme. Vores stylist har udvalgt sæsonens mest elskede jakker.
The classic one
En klassisk jakke må gerne være lang, men i år ser vi flere og flere kortere modeller, der ligger os meget på hjerte. Vælg evt. en jordfarve, der modsvarer den ellers så almindelige sorte.
The detailed one
Jakker med unikke detaljer, der skiller sig ud, er noget at investere i, når vejret bliver koldere. Tænk på markerende bælter og skærf. Desuden er store kraver, noget vi er ekstra glade for lige nu.
The short one
Noget af efterårets nøgletøj – den korte jakke, som man nemt kan tage på uanset lejlighed. Da jakken er det tøj, man ser mest i de koldeste måneder, er de netop den, vi bruger ekstra mange penge på hver sæson.
The warm accessories
De rigtige accessoirer i efteråret gør det nemt at maximere dit vinterlook. Vælg evt. både hue og vanter i en stærk farve. Nye boots holder fødderne varme hele sæsonen.
Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 59 kr