Fri fragt ved køb over 799 kr

Årets største shoppinguge

Oplev en unik Black Week hos Bubbleroom fra 20. til 27. november! Her finder du et stærkt sortiment af festkjoler, trendy tilbehør, sko, bukser, trøjer og jeans uanset lejlighed. Under Black Week vil vi tilbyde dig som kunde bedre tilbud end nogensinde før. Uovervindelige deals hver dag, et stærkt tilbud på Black Friday og op til 70% i vores outlet. Shop mere - for færre penge i årets største shoppinguge!

Hvad er Black Friday og Black Week?

Black Friday og Black Week er en shoppinguge, der i år finder sted fra den 20. til 27. november. Oprindeligt stammer den fra USA og markerer starten på juleshoppingen. I Sverige blev Black Friday en populær indkøbsdag i løbet af 2010'erne og strækker sig nu over en hel Black Week. Også mandagen, den såkaldte Cyber Monday, er en meget populær indkøbsdag med utroligt gode tilbud.

Black Week og Black Friday hos Bubbleroom:

I slutningen af november starter vi vores Black Week - en hel uge fyldt med unikke tilbud på en lang række produkter inden for festkjoler, strik, jakker, toppe, sko og tilbehør. Derudover vil vi have et af vores absolut bedste Black Friday-tilbud nogensinde og op til 70% rabat i vores outlet! Udnyt muligheden for at købe luksuriøse julegaver til dig selv og dine nærmeste til en meget bedre pris!

Forbered dig på bedre shopping!

Hold dig opdateret hele ugen og gå aldrig glip af dagens eksklusive tilbud ved at følge vores nyhedsbrev. Planlæg dine indkøb - vi har en funktion, der gemmer dine valgte produkter i en favoritliste. Sørg for at være tidligt ude, vi skifter tilbud hver dag, og de bedste tilbud bliver altid hurtigt udsolgt! Hos os på Bubbleroom har du altid 14 dages åbent køb, hurtig levering og enkle betalingsmetoder.

Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: