Fri fragt ved køb over 799 kr


Vi lod smukke Rebecca Stella stjæle rampelyset en hel dag i LA. Følg med os til gaderne, hvor palmerne når helt op til himlen. Hvor lyserøde Mustangs kører på Rodeo Drive, og stjernernes projektørlys lyser stærkest. Rebecca viser efterårets mest farverige festkollektion der, hvor fokus ligger på de mest spektakulære detaljer.

Som ung kvinde voksede Rebecca op i en lille by i Sverige. Men hun vidste allerede tidligt, at hun ville noget større. Men hvad var det egentlig, der fik hende til at følge drømmen hele vejen til LA?

Oprindelig var planen, at Rebecca skulle blive i LA i tre måneder, men allerede efter to måneder mødte hun manden i sit liv. Og så var det jo allerede tydeligt. ”Jeg ville aldrig vende hjem”.

”Jeg elsker tøj, der får mig til at føle mig feminin, og jeg synes, denne kollektion står for det! Satin, store sløjfer og similisten er detaljer, man må elske”

”Jeg vil gerne have, at min stil formidler selvsikkerhed, og at jeg bekræfter min kvindekrop. Jeg er ikke bange for at fremhæve mine kurver. Jeg kan lide det!”Her finder du alle produkter fra hele kollektionen. Show us how you steal the spotlight #bubbleroomstyle

Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 59 kr