Fri fragt ved køb over 799 kr
Drop 1
Sammen med de første solstråler kommer også længslen efter forsommeren. Vores første studenterkjoler har en kombination af detaljer og bløde lag, og er designet til de ubekymrede, skyfri dage midt på sommeren, hvor skolen er slut.


Sammen med de første solstråler kommer også længslen efter tidlig sommer og studenterne! Denne vigtige dag planlægges normalt i lang tid, og studentekjolen er ofte et af de vigtigste køb foran denne store dag.

Studentekjoler
For at klæde dig rigtigt under studenterne kræves det, at du er ude i god tid. På Bubbleroom har vi mange forskellige modeller af studentekjoler, hvor du kan stole på at finde noget, der passer lige til dig. I dag er det også almindeligt at have flere outfits, og vi har alt fra klassiske, hvide studentekjoler med lige linjer til kjoler med volanger, puffærmer og bløde lag. Alt for at du skal føle dig fineste på den bekymringsløse, skyfri dag midt om sommeren, når skolen lige er slut.

Populære mærker
Blandt de hvide studentekjoler finder du mærker som Bubbleroom occasion, Ida Sjöstedt og Vila. Hvert mærke har sin unikke design, hvor studentekjoler i blonder, tyl, broderi og lette materialer kæmper om din opmærksomhed.

Materiale, størrelse og pasform
En hvid studentekjole er et stykke tøj, der kan bruges ved så mange andre lejligheder, derfor spiller materiale, størrelse og pasform en stor rolle ved dit køb. Mange af vores studentekjoler til damer er designet med mere bæredygtige materialer, og for at øge levetiden yderligere er der altid vaskeanvisninger at følge. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer, anbefaler vi at læse vores størrelsesguide grundigt, da den giver dig al den information, du har brug for, for at finde en studentekjole, der føles godt på dig.

Kostumesæt:
Er studentekjolen ikke et alternativ? I dag findes der mange sofistikerede kostumesæt, og at bære et hvidt par bukser sammen med en hvid jakke for et monokromt look er helt rigtigt. At tilføje de rigtige smykker og sko for at forhøje det festlige studentelook er nemt! En velsiddende dragt er et tidløst valg for alle typer afslutninger, og efterfølgende kan du bruge hvert stykke tøj for sig selv for at skabe et endnu bredere anvendelsesområde.

Studentedagen
Uanset om det er din egen student eller hvis du er gæst, er dette et mindeværdigt øjeblik, og store fejringer kræver en påklædning ud over det sædvanlige. Udforsk vores udvalg og lad din påklædning afspejle den glæde og succes, som studietiden indebærer!

Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 59 kr