Fri fragt ved køb over 799 kr

Brugerbetingelser

Medlemsaftale

 

Denne medlemsaftale er gældende for Bubblerooms medlemsvilkår. Den som har registeret sig hos Bubbleroom anses for at være medlem. Vores vilkår er gældende for alle dine nuværende og fremtidige køb hos Bubbleroom. Denne aftale er midlertidigt gældende og du kan afslutte dit medlemskab når du vil. Under ”Min profil” kan du afslutte dit medlemskab eller ændre i dine oplysninger.

 

Sikkerhed

Som medlem og kunde skal du udvise den yderste påpasselighed med dit brugernavn og password hos Bubbleroom. Lån ikke dit brugernavn eller password ud til nogen anden.

Bubbleroom forebeholder sig retten til at lave forandringer i vilkårene samt at opdatere og supplere din data via andre registre med information dette er vigtigt for at vi kan give dig den bedst mulige medlemsservice. Dette gælder i første omgang navn-og adresse.

Vores kunderegister er fortroligt og Bubbleroom forpligter sig til at ikke videregive denne kundeinformation til en tredjepart, uden et medlems samtykke.

 

Persondatapolitik

Vi og vore partnere har truffet adskillige organisatoriske såvel som tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi arbejder effektivt på at overholde EU's databeskyttelse (GDPR). Vi har flere it-systemer og funktioner, der hjælper os med at beskytte dine personlige data mod ulovlig eller uautoriseret behandling. Desuden har vi interne rutiner der sikrer, at ikke flere mennesker end nødvendigt har adgang til dine oplysninger. Læs mere i vores afsnit under Integritetspolitik.

 

Behandling af personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os på bubbleroom.dk har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysningerne registreres hos bubbleroom.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for bubbleroom.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på bubbleroom.dk er Kaja Brændengen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og transmitterer heller ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til bubbleroom.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos bubbleroom.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til bubbleroom.dk via e-mail kundeservice.dk@bubbleroom.com

 

Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 59 kr