Fri fragt ved køb over 799 kr
Disse fem fantastiske kvinder tager for sig af livet og inspirerer rigtig mange piger og kvinder på deres rejse. De udstråler selvsikkerhed, styrke, glæde og passion. Og de er sig selv, også når de står i rampelyset. Lad dig inspirere af disse powerkvinder, og boost dig selv og alle fantastiske kvinder i dine omgivelser.
Katia er kvinden, der får rummet til at ekspandere. Blikkene vender sig mod hende, når hun træder ind. Og vi forstår hvorfor! Hun udstråler stor selvsikkerhed, passion og drive!   Med en baggrund som International Marketing Director hos Capitol Records i Los Angeles, hvor hun har arbejdet med flere store verdensartister, er hun et levende bevis på, at man nå meget langt, bare man tror på sig selv.
Emma er virkelig gået sin egen vej og har fulgt sit hjerte. At føle, at man er født i en ”forkert” krop og gennemgå et kønsskifte for derefter at kunne være netop sig selv, er noget af det modigste, der findes. Vi forstår, at hun er et stort forbillede for mange unge kvinder og mænd.
Hannas spontanitet er noget, der inspirerer os. Hun har altid flere bolde i luften ad gangen, og hun fanger dem med et stort smil. Hun er kvinden, der altid for stemningen op til en fest, med sit gode humør og sin skønne stil.
Carolina er positiv, kreativ, sjov og utroligt selvsikker. Hun tager ikke alt dybt alvorligt, men sørger for altid at have let ved et grin. Hvad betyder det hele om 100 år? Hav det sjovt i stedet for at gå rundt og bekymre dig. Hun passer på alle dage og nyder det fantastiske liv, hun har opbygget for sig selv og sin familie.
Som model har Juliana virkelig hele verden som sin stue. Hun er vokset op i Brasilien, men bor lige nu i Paris. Hun er en meget varm og dejlig person, der får alle i sine omgivelser til at få det godt! Selvom livet på farten nogle gange kan være hårdt, fordi man er så meget væk fra familie og venner, ser Juliana altid lyst på det hele. Verden er vidunderlig, og hun passer godt på hvert eneste øjeblik og alle de steder, hun oplever.
We love when you are being you.
#BubbleroomJustBeYou
Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 59 kr