Vis 36 af 171

Hold dig varm og smuk med jakker fra Bubbleroom!

Jakken er en klassisk beklædningsgenstand, men den er faktisk betydeligt yngre, end man skulle tro. De store masser fik den først i midten af 1800-tallet. Tilbage i 1857 proklamerede en italiensk avis, at jakken var den seneste trend inden for overtøj, såvel til damer som herrer. Derefter varede det ikke længe, før jakken var et socialt accepteret og populært stykke tøj. De første kendte jakker blev dog brugt allerede i den sene middelalder og renæssancen, dengang som arbejdstøj til mænd.

I 1900-tallet udviklede begrebet "jakke" sig til at inkludere betydeligt flere varianter end den klassiske, formelle type, og jakken findes i dag i et hav af varianter: Fra sporty til elegante, fra kølige sommervarianter til varmende nok til at beskytte mod arktisk kulde, fra taljekorte og kortærmede til længere og mere dækkende. Jakken har definitivt en naturlig plads i ethvert menneskes garderobe, og den giver både beskyttelse mod kulde og masser af stil!

Både varm og flot

En varmende vinterjakke er i dag helt kompatibel med flot stil. Vælg nogle af de tyndere varianter med højteknologisk for, som varmer, samtidig med at de skaber en fin silhuet. Til forår, vinter og sommer er der jakker, som er så tynde og stilige, at du ikke vil tage dem af – de udgør en naturlig del af et flot outfit!

Frakker er en betegnelse for en lidt længere udgave af jakker, og de går en del ned på benet – indimellem helt ned til anklerne. Den lange frakke er et stykke tøj, som har gjort stor succes i de senere sæsoner – en lang, gerne mørk frakke, som går et godt stykke ned på skinnebenet og gerne matches med hvide eller gyldne sneakers for et cool og bevidst look. Match gerne med et smukt tørklæde og et par elegante handsker, hvis du går efter et stilrent outfit.

Blandt vores storsælgende mærker inden for jakker finder du vores eget mærke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy’s Stories, Truly Mine og Happy Holly.

Vi også billige jakker og frakker til alt slags vejr. At holde dig varm og smuk til vinter har aldrig været lettere!