Vis 36 af 245

Flotte og trendy lange kjoler på Bubbleroom!

I lighed med deres modsvar i bukseform er den lange kjole noget af det mest allround-egnede tøj, der findes på markedet. En lang kjole passer i princippet til alt! I et eneste stykke stof har du et helt outfit, som du siden kan dresse op eller ned, alt efter ønske. Skal du til bryllup eller gallafest? Så har vi netop det, du søger.

Den lange kjole er kjolen, gerne i et finere, ensfarvet materiale, der skaber en ekstra luksuriøs følelse. Dress den op med stilige sandaletter og smukke smykker, som f.eks. en halskæde i skinnende sølv eller et armbånd i glinsende gulv. Bær en clutch i hånden og skab et prinsesselignende look. Til de lidt mere afslappede situationer bliver du nemt festens gudinde i en fejende, lang kjole i en hvid nuance eller med mønster sammen med enklere sandaler i brunt læder. Løst hår giver ligeledes et mere casual touch, mens avancerede frisurer med et matchende hårsmykke forgylder festlooket. Til sommerdagene på stranden, som siden kan gå direkte over i after beach og natlige festligheder, er den lange kjole det perfekte valg, eftersom den er både forførende og elegant. Husk, at du også kan finde matchende accessories og passende tasker her i vores store online udvalg.

Find den perfekte lange kjole online

Blandt vores udvalg af lange kjoler online finder du bestsellers som Chiara Forthi, Truly Mine, Make Way og Happy Holly. Chiara Forthi er et eksklusivt italiensk mærke til piger med attitude, som vil udtrykke deres unikke stil uden at give afkald på æstetikken.

Truly Mine har fokuseret på beklædningsgenstande, der går mere over i det hverdagsprægede, men med festlige detaljer. Det giver en rå, streetinspireret udstråling. Blandt vores lange kjoler online fra Truly Mine finder du en superpopulær variant med en kortere underkjole i sort og en transparent, længere yderkjole med blonde. Helt enkelt den perfekte kombination af romantik og attitude!

Happy Holly står for tøj som er flirtende, muntert og samtidigt feminint, og man tilbyder et udvalg af både dagens trends og tidløse klassikere.

Make Way er et svensk mærke til dig, som ønsker, at din tøjstil skal afspejle din udadvendte og ambitiøse personlighed. Det er et mærke, hvor hver del er fremstillet ud fra en unik tanke, og hvor den lange kjole har det der lille ekstra, som gør, at du skiller dig ud fra mængden.

Tag et nærmere kig på vores udvalg af billige lange kjoler på vores udsalgsside. Her finder du nogle virkelig gode fund.