Vis 36 af 96

High waist jeans hører hjemme i din basisgarderobe.

Se vores kollektion af jeans med høj talje til damer – en tidløs jeansmodel der er et must i din garderobe. Den høje talje skaber en fornemmelse af længere ben, samtidig med at den fremhæver din talje og virkelig sidder, hvor den skal. Hos Bubbleroom finder du flere modeller med high waist, der passer til din unikke kropsfacon.


En favorit blandt mange

High waist jeans eller ”Mom Jeans”, som de også kaldes, blev trendy allerede i 1980’erne. At hæve taljen gav mange forudsætninger for jeansene, og i dag er high waist jeansene nogle af de mest elskede par. Jeansene er absolut noget af det mest almindelige basistøj i din garderobe, og de uendelige variationsmuligheder skaber ikke bare en sjovere garderobe, men derudover også en mere bæredygtig en.


Match dine high waist jeans

De tidløse high waist jeans passer til mange forskellige kropsformer, og mange forskellige lejligheder. Modellen er flatterende, skaber en illusion af længere ben og fremhæver taljen. Skab et klassisk jeanslook ved at matche jeans med en skjorte ned i bukserne. En rød læbestift løfter looket endnu et niveau og får dig til at poppe. et skønt hjemmelook vil vi helst match vores high waist jeans med en afslappet T-shirt og sneakers. Hvis du skal ud, kan du bare tage en blazer over skuldrene, og du er klædt i en sporty stil. Til weekendens fest kan du vælge et par sorte jeans og din mest farverige højhælede.


Alle modeller et og samme sted

Hos Bubbleroom finder du jeans med høj talje til damer i flere forskellige stilarter og pasforme. Uanset om du søger efter jeans med høj talje med stretch eller super high waist, kan du finde jeans med forskellige benlængder og vask. Shop dine jeans hos Bubbleroom til din basisgarderobe.