Affiliate

Affiliate


Hello Gorgeous!VIL DU SAMARBEJDE MED OS PÅ BUBBLEROOM.COM? Vær med til at sprede de seneste trends! Bubbleroom er en af Skandinaviens største online-butikker, som sælger festmode til kvinder. Vil du tjene penge på din hjemmeside, blog eller Instagram? Du får masser af interessant indhold til dine følgere og mulighed for at tilbyde rabatkoder og eksklusiv forhåndsinformation!


VIL DU TJENE PENGE MED OS?

Har du en hjemmeside, blog eller Instagram-konto, og vil du tjene penge på dem? Vi betaler provision for hvert køb, du formidler til os! Det sker i samarbejde med affilate-netværket Adtraction, som tager sig af det tekniske. Det fungerer således:


1. Opret en gratis konto hos Adtraction, og få adgang til særlige links, som du anvender til at linke til produkterne på vores hjemmeside. Du kan linke fra en hjemmeside, en blog, et nyhedsbrev, din Instagram-konto etc. Du bestemmer selv, hvilke produkter du vil markedsføre og linke til.2. Når nogen klikker på dine links og derefter handler hos os, modtager du provision på din konto hos Adtraction.


3. Adtraction indbetaler den provision, du har optjent direkte til din bankkonto hver måned.


Vi vil gerne samarbejde med dig, og du tjener samtidig ekstra penge ved at give tips om os og vores produkter!


Klik her for at lave din gratis konto hos Adtraction.


Velkommen til at blive en del af vort Bubbleroom-team!

KUNDESERVICE

kundeservice@bubbleroom.com
70277833

Hverdage 08.00-18.00