Sorter Filtrer (0)

Filtrer blandt:

Træningstights

2 produkter

Træningstights hos Bubbleroom

Et par træningstights er en naturlig klassiker i din garderobe. Med de senere års rådende fitnesstrends har udvalget virkelig taget såvel trænings- som modeverden med storm, og du kan vælge og vrage mellem træningstights i alle regnbuens farver og mønstre, som du ikke i din vildeste fantasi vil kunne forestille dig. Her på Bubbleroom finder du såvel hellange som lidt kortere tights, fra sobre sorte med spændende detaljer til legende mønstre, som lokker træningsglæden frem på et øjeblik.

Trænings- og løbetights er det selvfølgelig valg for mange piger ved træningen, da de er utroligt bekvemme, leder fugten væk og giver en god støtte til benenes muskler. En særlig variant er kompressionstights, som siges at kunne øge blodtilstrømningen til benmusklerne ved at påføre dem et let tryk.

Træningstights kan med fordel matches med en valgfri træningsoverdel. I dag findes der så flotte og dækkende trænings-BH’er, at de har taget vejen ud af undertøjsgarderoben og nu kan anvendes som en selvstændig overdel. Træningstoppe og T-shirts kan matches i det uendelige med dine nye tights, gerne i kombination med en jakke ved mere kølige vejrforhold. Træningstøj i al almindelighed er en utrolig spændende del af modeverden, hvor trenden går mod, at eksisterende mærker satser på en sidekollektion af sportstøj. Dette har højnet både kvaliteten og statussen for træningstøj, som nu er almindeligt accepteret til såvel hverdag som fest.

Kendisserne er ikke sene med at opsnappe trends – et eksempel er de sportsinspirerede sneakers sammen med beklædningsgenstande, som sædvanligvis befinder sig langt fra træningsbanerne, eksempelvis den lange kjole og skindjakken. Køb et eller flere par træningstights, og du har gjort en fin investering, der kan matches med store dele af dit tøj i mange år fremover! Træningstights passer lige så godt til træningstøj som til hyggetøj eller til dit normale hverdagsoutfit.

Blandt vores bedst sælgende tøjmærker finder du træningstights fra vores eget mærke Bubbleroom Sport Og hvem er ikke vild med udsalg? Priser, som får dig til at hive efter vejret, nøjagtig som efter en svedig løbetur, venter rundt om hjørnet. Tag et kig på vores udsalgsafdeling og find billige træningstights til kvinder online. At få den tiltrængte kickstart til træningsture er nemmere end nogensinde.