Vis 28 af 28

Quiltede jakker – fra ridesport og bikers til din garderobe!

En quiltet jakke er det ultimative valg til dig, der er tiltrukket af preppystilen. Med en inspiration hentet fra den amerikanske collegemode giver den quiltede jakke dig et look, som befinder sig et sted mellem sød og proper, dog alt afhængigt af farve og model, samt hvordan du styler den.

Faktum er, at den quiltede jakke har sit udspring som brugstøj i den engelske ridesport, hvor den ofte var todelt bagtil for at gøre det nemmere at sidde i en sadel. Fra hesteryggen fandt den vej ind blandt bikers i motorcykelbander samt berømtheder, hvor den blev set på stilikoner som James Dean og Marlon Brando.

De klassiske farver på den quiltede jakke er marineblå og en afdæmpet brun nuance, mens de farverige nuancer giver et mere muntert look. Dette er en klassiker, og du gør derfor klogt i at købe flere jakker i forskellige farver, så du nemt kan matche din jakke til de særlige anledninger.

Selve ordet quiltet refererer til en type stingteknik, som kombinerer to eller flere stoflag. Traditionelt set består en quiltet jakke af to lag med et foret mellemlag. Quiltede jakker fås dog i en række forskellige modeller, fra kortere modeller til dem med bælte i taljen, der giver en slankere silhuet, til de længere og mere frakkelignende varianter. Styl din quiltede jakke med sporty tilbehør og sneakers, så du opnår et look, der fungerer godt til både firmafesten og golfbanen. I selskab med høje støvler og skinny jeans dresser du den quiltede jakke op, så den er klar til festerne og de fine lokaler eller til lange efterårsgåture. Tjek gerne blandt vores forskellige bukser og jeans, så du finder de passende dele til jakken. Du kan også med fordel bære en dameskjorte eller tunika under jakken for et mere dressed op udtryk eller en rullekrave, der både tilføjer varme og klasse på samme tid. Visse varianter passer godt til vintersport, såsom skiløb eller snowboard.

Hos Bubbleroom tilbyder vi dig quiltede jakker til kvinder inden for en række forskellige mærker. Blandt de mest populære kan nævnes Chiara Forthi, Happy Holly og Truly Mine. At finde udsalgsvarer er altid sjovt – på Bubbleroom finder du en mængde forskellige quiltede jakker på udsalg. Skynd dig derfor at gøre et fund og klik din favorit hjem allerede i dag!