Vis 36 af 723

Hverdagskjoler – fordi hverdagen bliver lidt festligere uden bukser

Hverdagskjoler kommer i mange forskellige udformninger og stilarter. I vore dage forbindes kjoler ofte med fest, så selvfølgelig bliver hverdagen lidt festligere, når du går rundt i kjole. Iklæd dig en hverdagskjole på en grå mandag morgen og mød den nye uge med et smil!

Kjolen har som beklædningsgenstand eksisteret i mange århundreder. I sin nuværende form opstod den tilbage i 1700-tallet, så det er virkelig et stykke tøj med masser af historie! På den tid var kjolen det eneste alternativ for kvinder. Traditionelt set var kjolen et stykke tøj, der var beregnet til højtider, herunder livets store fester. Mange slags kjoler kendetegnes stadig af en stærk symbolik, f.eks. overgangen fra en fase i livet til en anden. Det gælder bl.a. dåbskjolen, konfirmationskjolen, studenterkjolen, gallakjolen og brudekjolen.

I dag kan kjolen påtage sig mange forskellige roller, fra afslappet hverdagstøj sammen med leggings eller strømpebukser, til en mere formel karakter, der fungerer på arbejdspladsen. Og glem ikke alle de festlige anledninger. Kjolen er definitivt en beklædningsgenstand, som vækker opmærksomhed. Tag blot den røde løber og gallapremierer, hvor den smukke kjole kan stjæle rampelyset fra hovedrolleindehaverne.

At tage en hverdagskjole på er dermed at bære et stykke tøj med betydning og tyngde – du føler dig helt enkelt lidt vigtigere i en kjole! På Bubbleroom har vi gjort det nemt for dig at sammensætte din nye favorit til hverdagsoutfittet. Vælg og vrag mellem et hav af mærker og stilarter og find dine favoritter, som du føler dig mest komfortabel og flot i. Vi giver dig også mulighed for at matche din hverdagskjole med komfortable og flotte sko, lækkert undertøj eller hvorfor ikke en passende håndtaske?

Blandt vores bedst sælgende mærker kan nævnes Bubbleroom, som jo er vores eget utroligt populære mærke, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy’s Stories, Truly Mine og Happy Holly. Samtlige af disse mærker er unge og fremadstræbende, alt sammen for at matche din personlighed og dit sind. Hvis du er ude efter at gøre et fund (og hvem er ikke det?), anbefaler vi stærkt et kig på vores udsalgsside – der finder du billige hverdagskjoler.