« Tilbage
VERO MODA Butterfly Short Wrap Kjoler Hverdagskjoler
Varen er desværre midlertidigt udsolgt.

Butterfly Short Wrap Black

169,- eller Fra 7,-/mån.
279,-39% Udsalg
  • Leveringstid: 2-3 hverdage
  • Produkt-id: 589800-0001
  • Mærke: VERO MODA
  • Farve: Black
  • Materiale: 100% viskose
Pæn blomstret wrap-around kjole i en fantastisk viskosekvalitet fra VERO MODA. Kjolen er i en dejlig kvalitet og er superflot til forår og sommer. V-udskæring. Bånd i taljen. Lige pasform. Længde bagpå fra skulder 94 cm, bryst 98 cm i str. S. Modellen er 174 cm høj og viser str. S. Maskinvask 30º.

Levering:
Du modtager varerne indenfor 2-5 arbejdsdage efter at vi har modtaget din bestilling. I travle periodern kan leveringstiden blive noget længere.

Betaling:
Vi modtager kortbetaling med Visa/Mastercard. Du kan også vælge at betale via faktura eller PayPal. Du vælger den betalingsmetode som passer dig bedst når du kommer til kassen!

Retur ret:
Du har altid 14 dage til at finde ud af om varerne passer dig. Ved udnyttelse af fortrydelsesretten udbetaler vi beløbet for varernes værdi under forudsætning af at den/de returnerede varer er håndteret med varsomhed og er i samme stand, som da du modtog dem. Alle vores pakker indeholder en returseddel, som du kan anvende ved returnering. Ved anvendelse af retur retten, står du som kunde for retur omkostningerne. Benytter du vores returseddel er retur omkostningerne: 45,- kr.

Information om afbetaling

- Gælder afbetaling over 24 måneder
- Ingen oprettelsesafgift
- Adviseringsafgift: 29 DKK
- Årsrente 19,92 %, Effektiv årsrente 26,08 %
- Du vælger selv hvor meget du vil betale hver måned, dog mindst 70 DKK pr. måned

Ratebetaling med Bubbleroom-konto godkendes efter almindelig kreditvurdering. Kan ansøgningen ikke godkendes, kan du nemt vælge en anden betalingsmetode. For de komplette vilkår vedr. ratebetaling, se vores vilkår.

Sidst sete produkter

VAREN ER TILFØJET!
Butterfly Short Wrap 279,- Størrelse: X Kassen »