Trendy trenchcoats på Bubbleroom

En trenchcoat er en klassisk beklædningsgenstand, som traditionelt set er vandtæt og slutter et sted mellem knæene og anklerne. Den blev anvendt under Første Verdenskrig af såvel britiske som franske soldater og var et smidigt alternativ til den noget tungere krigsmundering. Den oprindelige trenchcoat har en mængde detaljer, tilpasset krig. Det gælder eksempelvis en såkaldt D-ring, som ifølge myten blev brugt til håndgranater, skulderremme til våben og rummelige lommer, hvor de vigtige kort kunne opbevares. Da man ønskede at forhindre uønskede kropslugte, kom de enkelte trenchcoats også med ventilation på udvalgte steder.

Efter dens dramatiske fødsel er trenchcoaten blevet utroligt populær blandt både kvinder og mænd, takket være krigsveteraner, som bragte trenchcoaten med sig hjem.

Den klassiske trenchcoat blev designet af Burberry i 1901 og havde udelukkende soldater som målgruppe. Den er traditionelt fremstillet af stof, såsom grov bomuld, poplin eller drill og har en dobbelt knaplukning.

Trenchcoaten er en virkelig god investering, da den er tidløs og passer alle aldre og stilarter. Klassisk sort, brun eller beige fungerer altid, men hvis du har lyst til at pifte dit outfit op, kan du satse på en trenchcoat i pastelfarver, som giver et festligt og muntert indtryk. Det vækker også associationer til forårets ankomst og er perfekt, hvis du har brug for lidt forår i hverdagen, uanset årstid! Match din trenchcoat med støvler eller boots og opnå et klassisk look.

Det er nemt at finde matchende accessories til din trenchcoat

En hat på hovedet skænker såvel elegance som mystik, mens et par sneakers giver et opdateret look à la 2010’erne. I en tynd trenchcoat bliver du også fin indendørs – tænk et sjusket bundet bælte i taljen, hængende på bagsiden og opsmøgede ærmer, og du er klar til en soirée som en rigtig fransk kvinde. Du finder flere accessories, smykker samt passende bukser og jeans her i vores store sortiment.

De mest populære mærker inden for trenchcoats til kvinder er hos os Chiara Forthi, Make Way, Amy’s Stories og 77th Flea. Vil du gerne gøre et kup, skal du blot tjekke vores særlige tilbud lige nu – vores udsalgsafdeling rummer billige trenchcoats til kuppriser. At være flot og stilig, selv i dårligt vejr, har aldrig været nemmere. Investér i en ny trenchcoat, og din garderobe og dit outfit vil skinne som solen!