Vis 36 af 518

Sommerkjoler – et erindringsbillede i tøjform til at opbevare dine sommeroplevelser

Sommerkjoler er en nøglebeklædningsgenstand i din garderobe. For hvad ville den strålende sol, det knasende sand, den salte havbrise og de magiske sommeraftner være med et par lange bukser? Slet ikke det samme. Med en sommerkjole, et par flade, enkle sandaler, udslået hår og en totebag er du klar til alle sommerens eventyr, såvel om dagen som om aftenen!

Sommerkjoler fås i mange varianter og udformninger. Fra de korte minikjoler, som lader dine sommerfriske ben ses, over midikjoler som går til knæene, til fejende, romantiske lange kjoler, hvis skørter flagrer som et hav i miniatureform. Match de korte kjolevarianter med høje hæle til fest og en casual bundet hvid skjorte, gerne i en oversizemodel og med flade hverdagsprægede sandaler.

Midikjolen gifter sig også fint med sneakers, hvis du søger et mere sporty og cool look, ligesom du kan vælge høje hæle til de mere festligere anledninger. De lange kjoler løftes frem med flade sandaler, som kan skimtes under skørterne, gerne sammen med lakerede tånegle i en farve, der matcher kjolen. En stråhat på hovedet og et par mørke solbriller gør dig klar til at hænge ud på stranden, lige fra Bellevue Strand til Rivieraen til Rio! Tjek vores sko og accessories og find de passende kombinationer, der skaber din helt egen stil.

Passer til mere end bare sommeren

Sommerkjolen behøver ikke at hensygne i garderoben i de mørkere måneder. Stylet på den rigtige måde kan den følge med på filosofiske efterårsture sammen med støvler, uldstrømpebukser og trenchcoat, vinterens fester eller hverdagsaktiviteter med cardigan og leggings samt magiske forårsture, der frembringer en vis forventning om den nært forstående sommer. En sommerkjole er helt enkelt kjolen, der bringer glæde året rundt!

Blandt vores bedst sælgende mærker finder du sommerkjoler fra Chiara Forthi og Model Behaviour. Chiara Forthi er et eksklusivt italiensk mærke. Det er udviklet til piger med attitude og selvtillid, som ønsker at udtrykke deres egen, unikke stil og samtidig søger et æstetisk tiltalende og moderigtigt outfit. Perfekt til unge og cool piger! Model Behaviour bliver hurtigt dit nye yndlingsmærke, når det gælder smarte kjoler. De har specialiseret sig i kjoler til særlige anledninger, ligesom de er så billige, at du har råd til at købe din favoritmodel i flere farver.

Køb sommerkjoler online til ekstra gode priser ved at kigge ind på vores side med billige sommerkjoler på udsalg. Gør et fund og skynd dig, så du snart kan springe ud i solens varmende stråler!