Læderjakker – for dig med skind på næsen

Læderjakker. Denne legendariske beklædningsgenstand har på det seneste taget en klasserejse fra undergrund og rock til modeverdens fine sale. I lighed med meget andet tøj begyndte læderjakken sin karriere som praktisk arbejdstøj, der blev anvendt af soldater, piloter og politiet.

Under Anden Verdenskrig fødtes bomberjakken. En brun udgave af skindjakken med hvidt for, som anvendtes af kamppiloter. Læderjakken blev senere forbundet med MC-kulturen samt visse musikstilarter, såsom punk, goth og hård rock, hvor læderjakken blev et statement for at indgyde respekt, tilhørsforhold og tegn på en rå attitude.

Læderjakken vandt en bred popularitet i 1950’erne og 1960’erne, og det skyldtes, at Hollywoodskuespillerne havde en særlige forkærlighed for jakken. Legendariske skuespillere såsom Gary Cooper, Harrison Ford, Marlon Brando og James Dean bragte læderjakken ned fra kamppiloterne til streetkulturen.

Et billigere og mere dyre- og miljøvenligt alternativ er de læderjakker, der er lavet af syntetiske fibre. Noget, som har vundet frem de senere år.

Uanset hvilken stil du har, er der plads til læderjakker i din garderobe! En skindjakke kan udgøre et helt look eller skabe de mest interessante kontraster. Sammen med et par sorte, baggy jeans får du et rocket look. En brun læderjakke giver et sejere touch til en romantisk tøjstil, måske med en pastelfarvet, lang kjole, udslået hår og sandaler. Skift sandalerne ud med sneakers, og du får et sporty udtryk, som giver dig en interessant og trendbevidst stil. Med jumpsuits og høje hæle bliver du klar til fest på fem minutter! En skindjakke sammen med en kort nederdele giver dig en cool attitude, som gør sig godt på de store dansegulve. Læderjakken har desuden den fordel, at den er både varmende og flot.

Vi har flere populære mærker inden for læderjakker online, blandt disse kan nævnes vores bestsellers Happy Holly og Truly Mine. Hvis du er i humør til at gøre et par gode fund i dag, anbefaler vi, at du tager et kig på vores udsalgssider, hvor du kan finde billige skindjakker til rigtige knaldpriser. Gå ind allerede i dag og kickstart din personlige stil med en læderjakke fra Bubbleroom!