Vis 36 af 562

Korte kjoler – fordi livet er sjovere på den minimalistiske side

Korte kjoler, eller minikjoler, er et sensuelt og samtidig muntert stykke tøj, som for alvor kom ud af garderoben tilbage i 60’erne med den ikoniske model Twiggy og det hypede "Swinging London". Den legendariske designer Mary Quant spredte den korte kjole til de store masser. Den på den tid noget kontroversielle beklædningsgenstand blev ofte båret med knæhøje strømper og flade sko for et stilrent og tidløst look, og looket fungerer den dag i dag.

Vil du vise dine bare ben eller et par lækre leggings, er den korte kjole det perfekte valg, og den signalerer desuden sommer mere end nogen anden kjolemodel. Men den korte kjole giver også et sporty udtryk – tænk sportsgrene som tennis, kunstskøjteløb og dans, hvor de korte kjoler er både praktiske og formidler sportens hurtige vendinger og elegance. Takket være det store løbeboom vælger stadigt flere at løbe i korte nederdele eller minikjoler, dels af hensyn til komforten og dels for at fremhæve løbeglæden via det festsymbol, som den korte kjole er.

Match din minikjole med flade sko og skab et hverdagslook, der dog er muntert, med kort pandehår og en sort, ormelignende mascara for et chikt retroinspireret 60’er look. Du kan også gå efter de højhælede sko, så du virkelig understreger feststemningen. Med et par mørke, dækkende strømpebukser eller leggings samt en smart blazer fungerer minikjolen til arbejdspladsen, og den bliver dermed et sjovere alternativ til de længere nederdele eller bukser. Og hvad signalerer skøn sommerdag mere end en minikjole, et par solbriller og at suse gennem landskabet på cykel eller scooter? Frihed er at føle den friske sommerbrise kærtegne benene! Også ved festlige lejligheder og på årets koldere dage er den korte kjole klædelig – match blot med et par lækre nylonbukser, som du nemt finder her hos os.

Teamet hos Bubbleroom ønsker, at du finder din nye korte kjole med minimal anstrengelse. Kig rundt og klik netop dine favoritter hjem, så den næste festlige lejlighed sender dig op i skyerne med din skønne minikjole. Du finder en række populære mærker her på siden. Blandt vores bestsellers kan nævnes vores eget mærke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy’s Stories, Model Behaviour, Truly Mine og Happy Holly.

Vil du gøre et fund blandt vores korte kjoler – til minimal pris og maksimal fornøjelse – skal du skynde dig ind på vores udsalgside. Her finder du korte kjoler på udsalg. Næste fest venter allerede rundt om hjørnet!