Køb sæsonens mid waist jeans

Det har ikke undgået nogens opmærksomhed, at sæsonens talje nu kryber nedad. Mid waist jeans er til alle, der kan lide en normal talje. Hos Bubbleroom finder du mid waist i flere forskellige modeller og vask til damer.


Jeanstaljen kryber nedad

Mid waist jeans er til alle, der kan lide lige tilpas. Her er taljen middelhøj eller middellav, og der er masser af modeller. Et godt alternativ til let stylede outfits og en skøn pasform. Vi elsker denne mid waist, og selvfølgelig vil du finde dine favoritpar hos os. Jeans har uendelige variationsmuligheder, og mid waist jeansene er bare et par af mange, som du vil bruge sæson efter sæson, år efter år.


Sådan styler du mid waist jeans

Mid waist jeans er en flatterende model, der er enkel at style til det meste i din garderobe. Et klassisk look er en frisk, hvid skjorte sammen med de trendy loafers. Jeansene fås i mange modeller og vask. I forårs- og sommersæsonen står de lyse vask højest på vores ønskeliste, og det føles helt rigtigt at style disse mid waist jeans til en blomstret, romantisk top. I vinterhalvåret dominerer de mørkeblå og sorte jeans, og for at skabe et komplet look er blazeren altid et sikkert kort at matche til sæsonens jeans.


Kendte varemærker med mid waist

Hos Bubbleroom kan du scrolle blandt flere forskellige varemærker, der alle har én ting til fæles: en middelhøj talje. Dr. Denim, Happy Holly og Bubbleroom har modeller, der passer til alle – uanset kropsfacon. Calvin Klein, Tommy Jeans og Guess har mid waist jeans i en mere luksuøs indpakning. Her kan du altså købe mængder af jeansmodeller i forskellige prisklasser.