Vis 36 af 226

Flotte og trendy damejakker hos Bubbleroom

Jakken er en beklædningsgenstand, som vi alle har en relation til, og som føles tidløs – den er dog betydeligt yngre, end hvad man kan forestille sig. Det var først i 1800-tallets midte, at den opnåede en folkelig popularitet. Den første kendte omtale i et medie skete tilbage i 1857 i en italiensk modeavis. Herefter blev jakken hurtigt et socialt gangbart og populært stykke tøj.

Men allerede i middelalderen og den tidlige renæssance blev de første kendte jakker anvendt, dengang i form af arbejdstøj for mænd. Termen "jakke" kom i 1900-tallet til at inkludere mange flere varianter end den klassiske, formelle type. I dag fås jakker i en række forskellige udgaver: Fra sporty til elegante, fra kølige sommerjakker til varmende, iglolignende konstruktioner, fra korte typer, som slutter i taljen, til længere og mere dækkende. Jakken har få konkurrenter i vores klædeskab, og den giver både beskyttelse mod kulde og en flot stil!

Vil du finde den perfekte vinterjakke, som giver både varme og god stil, kan du kigge efter nogle af de tyndere varianter med højteknologisk letvægtsfor. De holder dig varm, samtidig med at de skaber en slank silhuet. Til de varmere årstider er der de jakker, som er så slanke og elegante, at du ikke vil have dem af igen. De bliver en naturlig del af et flot outfit! Et tip er at bestille matchende halstørklæde, hue og handsker samtidigt. Tjek gerne vores store udvalg her på siden, så du lynhurtigt finder noget, som passer til lige netop din damejakke.

Frakker er betegnelsen for en længere type jakker. De går et stykke ned på benet – indimellem helt ned til fødderne. Modeverdenens seneste darling, den lange frakke, fortjener omtale, da den har fået en enorm succes i de senere sæsoner. Tænk blot på en lang, gerne mørk frakke, som går et godt stykke ned på smalbenet og bedst matches med hvide eller gyldne sneakers. Det skaber et trendbevidst og råt look.

Blandt vores bestsellers inden for damejakker finder du vores eget mærke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy’s Stories, Truly Mine og Happy Holly.

Søger du imidlertid rigtig fine og billige damejakker, så skynd dig ind på vores udsalgsside. En ny jakke eller frakke er en ny begyndelse og et statement, som løfter selvtilliden lige så hurtigt, som lynlåsen lukkes!