« Tilbage
Happy Holly Fanny jacket Jakker & Frakker Jakker

Fanny jacket

299,- eller Fra 12,-/mån.
599,-50% Udsalg
Vælg farve (2 tilgængelige)
Størrelse
  • Leveringstid: 2-3 hverdage
  • Produkt-id: 591296-0023
  • Mærke: Happy Holly
  • Materiale: 100% polyester.
  • Vaskeråd: Vask 40°.
  • Modellens længde & størrelse: 175 cm | small

Vatteret jakke i en flot, lige model fra Happy Holly. Jakken lukkes med lynlås og trykknapper og har lommer foran. Skøn vatteret krave og snøre i ærmekanterne som en flot detalje. Den grønne jakke er foret med kamuflagemønster, og den sorte jakke er foret med leopardmønster. Længde fra skulderen bagpå ca. 65 cm i størrelse 36/38.

Levering:
Du modtager varerne indenfor 2-5 arbejdsdage efter at vi har modtaget din bestilling. I travle periodern kan leveringstiden blive noget længere.

Betaling:
Vi modtager kortbetaling med Visa/Mastercard. Du kan også vælge at betale via faktura eller PayPal. Du vælger den betalingsmetode som passer dig bedst når du kommer til kassen!

Retur ret:
Du har altid 14 dage til at finde ud af om varerne passer dig. Ved udnyttelse af fortrydelsesretten udbetaler vi beløbet for varernes værdi under forudsætning af at den/de returnerede varer er håndteret med varsomhed og er i samme stand, som da du modtog dem. Alle vores pakker indeholder en returseddel, som du kan anvende ved returnering. Ved anvendelse af retur retten, står du som kunde for retur omkostningerne. Benytter du vores returseddel er retur omkostningerne: 45,- kr.

Information om afbetaling

- Gælder afbetaling over 24 måneder
- Ingen oprettelsesafgift
- Adviseringsafgift: 29 DKK
- Årsrente 19,92 %, Effektiv årsrente 26,08 %
- Du vælger selv hvor meget du vil betale hver måned, dog mindst 70 DKK pr. måned

Ratebetaling med Bubbleroom-konto godkendes efter almindelig kreditvurdering. Kan ansøgningen ikke godkendes, kan du nemt vælge en anden betalingsmetode. For de komplette vilkår vedr. ratebetaling, se vores vilkår.

Sidst sete produkter

VAREN ER TILFØJET!
Fanny jacket 599,- Størrelse: X Kassen »