Vis 28 af 86

Flere habitbukser hos Bubbleroom

Se vores brede sortiment af habitbukser. Vi giver dig den talje, du bedst kan lide og den bukselængde, der passer perfekt til dig. Mange af vores habitbukser har klassiske snit og detaljer, der skiller sig ud og gør, at du kan bruge dine habitbukser til næsten alt. Habitbukserne var tidligere stringent tøj, men de er med tiden blevet favoritter i vores garderobe. Vi vil nok kalde dem et must i enhver kvindes kapselgarderobe.


Habitbukserne – tøj vi elsker

Habitbukser er nok noget af det tøj, der har en førsteplads i vores såkaldte basisgarderobe. De passer virkelig til alt. Brug dem på arbejdet, til en tur i byen eller til festen. I dag fremstilles habitbukser endda i bløde materialer, der opleves som hyggebukser – så du også kan føle dig professionelt klædt hjemme i sofaen. Match dine sorte habitbukser med en oversize blazer og høje hæle til mandagsmødet, dress ned med et par sneakers og skab et mere sporty look ved at tilføje en T-shirt med tryk eller brug dem sammen med din fineste bluse med pufærmer til festen. Habitbukserne er desuden blevet tøj, der kan bruges til de mest særlige lejligheder, da de fremstilles i så mange skønne farver. Brug hvide habitbukser til dit bryllup, studenterfesten eller skoleafslutningen, eller vælg et skønt sæt i en farve der skiller sig ud, hvis du er gæst. Til dåben passer habitbukser i pastelfarver som lyserøde eller blå. Match dem med tilhørende blazer, og skab et utroligt anvendeligt look, som du kan finde frem sæson efter sæson.


Favoritter blandt varemærkerne

Vil du have habitbukser, der sidder rigtig godt og er mere bæredygtige, skal du vælge Bubbleroom. Vi har nøje udvalgte materialer og en pasform, der holder, hvad den lover. Du kan også vælge andre varemærker på klassiske sorte habitbukser som Vila, Vero Moda og Only. De har også bukser i sæsonens trendfarver og ofte matchende blazere til et komplet helhedslook. Hivs du savner inspiration, kan habitbukserne desuden gøre dig klar på få sekunder.