Vis 36 af 113

Frakker og damefrakker hos Bubbleroom

Frakken er klassisk overtøj, som i de senere år er blevet en fashionabel del, selv indendørs. Tænk på en sjusket knappet, tynd og sort lang frakke med sneakers, og du får et look, som er en selvsikker og nonchalant fransk kvinde værdig – forførende og uden forbehold. Det er både enkelt og genialt!

Frakker stammer i udgangspunktet fra perserne, som også introducerede bukserne for os. I 1800-tallet skelnede man mellem overfrakke og underfrakke. Termer, som i dag er nærmest uddøde. Jakketermen anvendes ofte for at betegne kortere varianter.

Hvordan du vælger at style din frakke, er individuelt, og det kan varieres i det uendelige. En knælang frakke er altid det rigtige. I selskab med et par høje støvler og en hat får du en pletfri stil, som fungerer i alle sammenhænge. De længere frakker giver et mere dramatisk indtryk, mens kortere frakker passer godt til hverdagen, hvis du matcher med sneakers eller lave støvletter. Med et par høje stiletter kommer den korte frakke ud af hverdagsgarderoben, og du er klar til fest med både flair og forførende elegance! Et trendy tip er at matche frakken med en flot håndtaske. Vi tilbyder her flere typer mærketasker, som du passende kan kigge nærmere på.

En legendarisk variant af frakken er trenchcoaten, som traditionelt set er vandtæt og slutter et sted mellem knæene og anklerne. Den blev anvendt af såvel de britiske som de franske soldater under Første Verdenskrig, hvor den var et alternativ til de tungere frakker. Den originale trenchcoat kommer med en mængde detaljer, der er tilpasset til krigsførelse, såsom en såkaldt D-ring. Historien fortæller, at den blev anvendt til håndgranater, skulderremme til våben og store lommer, hvor man kunne opbevare de vigtige kort. Den havde også ventilation på udvalgte steder, så man kunne undgå kropslugte hos bæreren. Efter den dramatiske start tog krigsveteranerne trenchcoaten med sig hjem, og den blev hurtigt fashionabel hos både mænd og kvinder.

De mest populære mærker inden for damefrakker online hos os er Bubbleroom, vores eget mærke, samt Chiara Forthi, Make Way, Amy’s Stories og Happy Holly. Søger du ekstra gode tilbud lige nu, så kig ind til vores udsalgsafdeling. Her finder du billige frakker til favorable priser. At være flot og stilig, også til hverdag og i bidende vind, har aldrig været nemmere – en ny frakke får din garderobe og dit outfit til at skinne som solen!