Sæsonens seneste trend inden for denim

Hent inspiration, og opdag en af sæsonens seneste trends inden for damemode – vores flare jeans. Hos Bubbleroom kan du finde flare og bootcut jeans til damer i flere forskellige modeller.


Flare jeans får et comeback!

Den ikoniske jeansmodel med svaj i benene kommer fra 1970, hvor trenden blev skabt og flere og flere begyndte at gå med flare jeans. Faconen med svaj gav plads til nemt at tage jeansene på over sko eller boots. I den forbindelse blev bootcut jeans også introduceret. Altså et par flare bukser med en slids forneden. Vi elsker, at trenden er kommet tilbage, og vi håber selvfølgelig, at du finder dit favoritpar hos os – med de uendelige variationsmuligheder har flare jeans en naturlig plads i jeansgarderoben.


Match dem som du vil

Et par flare jeans kan matches med det meste, både foroven og forneden. Modellen med svaj afbalancerer bredere hofter, og sammen med farverige højhælede får den dine ben til at se længere ud. Et par sorte flare jeans får desuden benene og til at se slankere ud. Sæt dine flare jeans sammen med en frisk, hvid skjorte, og vær ikke bange for at vælge jeans i en lysere vask. Et par i beige skaber et forårslook, og hvis du tilføjer en blazer, er du klar både til hverdag og til fest. Hvis du leder efter den perfekte kapselgarderobe, er de klassiske blå bootcut-jeans, en kvalitets-T-shirt og et par sneakers sæsonens bedste køb.


Mærkevarejeans og trendy vask

Hos Bubbleroom har vi samlet en stilsikker blanding af de klassiske modeller bootcut og flare jeans til piger og damer. Kunne du tænke dig et par sorte, hvide eller måske beige? Vi er overbeviste om, at du kan finde dit nye par fra mærker som Dr.Denim, Vero Moda og Guess. Sæsonens vaske går fra lyseblå til mørkeblå, og der er mange modeller at vælge imellem. Køb et par online, og følg sæsonens seneste denimmode.