Vis 36 af 207

Her finder du cocktailkjoler til enhver lejlighed!

Cocktailkjolen er et stykke tøj, som det næsten er umuligt ikke at blive glad for. Cocktailkjolerne kan være søde som flødekager eller holde minimalismen og skønheden som hos en skandinavisk supermodel og alt derimellem. Med en cocktailkjole sikrer du dig kjolen, der fungerer til middagsinvitationer, soireer, fyraftensarrangementer, fester og andre festlige sammenkomster. Fejende chiffonmateriale, forførende blonder eller blødt fløjl? Vælg og vrag blandt farver, materialer og modeller, så du finder netop dit perfekte partyoutfit! Og venter der ikke lige en fest rundt om hjørnet, hvor du kan bære din cocktailkjole, kan du blot selv tage initiativet og holde din egen fest. Er der nogen bedre måde at sætte guldkant på hverdagen, end når man på Askepotvis iklæder sig de bølgende skørter med gnistrende liv?

Historisk set dateres cocktailkjolens popularitet og spredning til 40’erne, og vi har den legendariske designer Christian Dior at takke for dens succes. Coco Chanels "lille sorte" cocktailkjole kommer af udtrykket "little black dress", forkortet LBD, og det er basistøj i enhver kvindes garderobe. Netop den lille sorte kan desuden varieres i en uendelighed, når det kommer til udsmykning og form, så der er altid en anledning til at udbygge kollektionen af sorte kjoler! Et tip er at matche den lille sorte med passende undertøj samt smukke smykker og accessories. Du vil med det samme føle dig både elegant og smuk.

Cocktailkjoler er perfekte til festlige lejligheder

Cocktailkjoler kommer i alle mulige udformninger, og det er relativt almindeligt, at overdel og underdel er fremstillet i forskellige materialer med varierende farver og mønstre. De er traditionelt set lavet af lidt finere materialer, gerne udsmykket med smarte detaljer. De lidt længere varianter egner sig til finere arrangementer og kan også anvendes ved bryllupper og gallafester. En pailletprydet cocktailkjole er i øvrigt den naturlige beklædningsgenstand til nytårsfesten!

Blandt de bedst sælgende mærker blandt vores cocktailkjoler online finder du Chiara Forthi, Model Behaviour, Happy Holly, Truly Mine og Make Way samt vores eget mærke Bubbleroom. Du finder cocktailkjoler til enhver pengepung – fra simple og stilrene til de mere gennemarbejdede, luksuriøse designerkjoler. Er du ude efter at gøre et fund (og hvem er ikke det?), kan vi varmt anbefale dig at tage et kig i vores udsalgsafdeling, hvor du finder billige cocktailkjoler. Bliv den fineste til festen med en cocktailkjole fra Bubbleroom!