« Tilbage
BUBBLEROOM Hailie jumpsuit Jumpsuits Fest jumpsuits

Hailie jumpsuit Black

269,- eller Fra 10,-/mån.
379,-29% Udsalg
Vælg farve (2 tilgængelige)
Black
Størrelse
  • Leveringstid: 2-3 hverdage
  • Produkt-id: 590681-0001
  • Mærke: BUBBLEROOM
  • Farve: Black
  • Materiale: 100% viskose.
  • Vaskeråd: Skånevask 40°.
  • Modellens længde & størrelse: 175 cm | small

Sæsonens flotteste jumpsuit kommer fra 77thFLEA. Jumpsuiten er fremstillet i en lækker, kølig kvalitet. Flatterende slå om-afskæring foran, der lukkes med en skjult trykknap. Bindebånd i taljen for perfekt pasform. Lange ærmer, der kan brættes op og sættes fast med en guldknap. Længde fra skulder til talje: 44 cm i størrelse 36. Indvendig benlængde: 67 cm i størrelse 36. Modellen er 176 cm høj og bærer str. 36.

Levering:
Du modtager varerne indenfor 2-5 arbejdsdage efter at vi har modtaget din bestilling. I travle periodern kan leveringstiden blive noget længere.

Betaling:
Vi modtager kortbetaling med Visa/Mastercard. Du kan også vælge at betale via faktura eller PayPal. Du vælger den betalingsmetode som passer dig bedst når du kommer til kassen!

Retur ret:
Du har altid 14 dage til at finde ud af om varerne passer dig. Ved udnyttelse af fortrydelsesretten udbetaler vi beløbet for varernes værdi under forudsætning af at den/de returnerede varer er håndteret med varsomhed og er i samme stand, som da du modtog dem. Alle vores pakker indeholder en returseddel, som du kan anvende ved returnering. Ved anvendelse af retur retten, står du som kunde for retur omkostningerne. Benytter du vores returseddel er retur omkostningerne: 45,- kr.

Information om afbetaling

- Gælder afbetaling over 24 måneder
- Ingen oprettelsesafgift
- Adviseringsafgift: 29 DKK
- Årsrente 19,92 %, Effektiv årsrente 26,08 %
- Du vælger selv hvor meget du vil betale hver måned, dog mindst 70 DKK pr. måned

Ratebetaling med Bubbleroom-konto godkendes efter almindelig kreditvurdering. Kan ansøgningen ikke godkendes, kan du nemt vælge en anden betalingsmetode. For de komplette vilkår vedr. ratebetaling, se vores vilkår.

Sidst sete produkter

VAREN ER TILFØJET!
Hailie jumpsuit 379,- Størrelse: X Kassen »