Bomberjakker fra Bubbleroom

Bomberjakken blev oprindeligt udviklet til kamppiloter i USA. Under Første Verdenskrig var det usædvanligt med lukkede cockpits, så piloterne havde brug for noget, som kunne holde dem varme. Det store gennembrud fik bomberjakken dog først i 1950’erne.

Bomberjakken er en taljekort jakke, og den oprindelige version kom med et vendbart inderfor i orange. Tanken var, at dette kunne bruges til at lokalisere de piloter, der styrtede ned med deres fly. Den klassiske farve er sort eller brun, men bomberjakker fås i en lang række forskellige farver på dagens marked.

Jakken vandt popularitet blandt de store masser i 1970’erne. I begyndelsen blev den hovedsageligt benyttet af visse subkulturer såsom eksempelvis bikere. Hiphop-kulturen var ikke sen til at tage dette posede stykke tøj til sig, og kendisser som Kanye West ses ofte i bomberjakker. Ofte anvendes den så i to distinkte farver, gerne med tal eller tekst som tryk.

Bomberjakken giver et råt og selvbevidst indtryk – det er jo et stykke tøj med historie, så du iklæder dig en kamppilots kækhed med valget af bomberjakken! Jakken store silhuet kombineres gerne med et par tætsiddende bukser, måske jeans samt sneakers eller høje hæle, alt efter humør.

Match din bomberjakke med flot tøj og accessories

Sammen med sorte baggy jeans og sneakers får du et cool og streetinspireret hverdagslook, mens lysere jeans og pumps med høje stilethæle sender partyvibes. Eftersom bomberjakken er en så klassisk beklædningsgenstand, kan den indgå i en række forskellige outfits. Ønsker du et interessant stilbrud, kan du smøge ærmerne op og bære den over en tynd, beige trenchcoat. Med slidte jeans og et farverigt tørklæde skaber du derimod et både cool og opsigtsvækkende look. I de fine kredse hitter bomberjakken sammen med et par viddebukser i et luksuriøst materiale, kombineret med højhælede sko. Ensfarvede bomberjakker udgør et interessant outfit i sig selv. Kun du sætter grænserne for dette spændende og alsidige stykke tøj! Du finder alle mulige dele, du kan matche med jakken. Lige fra smykker og fine detaljer til sko, bukser og trendy tasker i forskellige modeller.

Hos os på Bubbleroom finder du en mængde forskellige bomberjakker online. De af vores bedst sælgende mærker, som tilbyder bomberjakker til kvinder, er 77the Flea, Chiara Forthi, Make Way og Happy Holly. Søger du billige bomberjakker zoom, så zoom ind på vores udsalgsside, hvor du kan gøre fund til rigtig gode priser. Investér i en rigtig klassiker og køb en bomberjakke hos Bubbleroom i dag!