Vis 36 af 66

Traditionelt eller nyskabende – Bubbleroom har blondekjoler til enhver smag

Blondekjoler er en særlig festpåklædning, som giver tilværelsen en blondekant. Stoffet i sig selv giver associationer til en hel palet af følelser – alt fra flirtende til romantisk til forførende og sexet, alt afhængigt af hvilke accessories og hvilket spændende undertøj du vælger at kombinere din blondekjole med.

Blondestoffets oprindelse er derimod praktisk snarere end sensuel – det blev ofte anvendt som afslutningen på et stykke stof for at knytte de tiloversblevne tråde sammen. Blonden, som vi kender den i dag, udviklede sig til en kunstform i 1500-tallets Italien, hvor mønsterbøger og teknikker hurtigt blev spredt videre ud i Europa. Helt frem til den franske revolution var teknikken meget populær i Frankrig, hvor man sågar etablerede specielle blondeskoler. I 1700-tallet spredte blonden sig til Belgien, som længe blev betragtet som blondens hjemsted. Med flamlændernes ankomst til Sverige spredte teknikken sig også til vores hjemland, og en kniplet blonde var særligt populær i Vadstena. Lokale, farveglade varianter opstod i Dalarna og Skåne. At bære en blondekjole er derfor som at bære et stykke kunst- og modehistorie. Noget, du ikke vil gå glip af i din garderobe!

Smukke blondekjoler online, som passer til alle stilarter

Hos os på Bubbleroom finder du blondekjoler online fra en række populære mærker. Blandt vores bestsellers kan nævnes Bubbleroom, Chiara Forthi, 77th Flea, Model Behaviour, Truly Mine og Happy Holly. Kig dig omkring og opdag kjoler helt i blonder eller i mere dækkede materialer med stilrene blondedetaljer.

Blondekjoler er det ultimative selskab til fester af vidt forskellig slags. Stoffets festlige karakter gør, at en blondekjole bliver den eneste kompagnon, du har brug for til at holde om dig, når uret slår tolv, da gerne i en variant i sober sort. Lysere farver med få blondedetaljer kan dresses ned og passe ind i både hverdagen samt mere professionelle sammenhænge, hvor tilstedeværelsen af blonden giver et interessant og uventet touch, som får folk til at huske dig.

Du finder også blondekjoler på udsalg på vores udsalgssider – skynd dig at gøre nogle virkelig gode fund og få de bedste priser på blondekjoler online allerede i dag!