Returer/Fortrydelsesret

Returer/Fortrydelsesret/Ombytning/ReklamationerFortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret på din varer, uden at du behøver at angive en returårsag. Fortrydelsesretten starter fra den dag du modtog den sidste vare/varerne i din bestilling. Den nemmeste måde at udnytte din fortrydelsesret er ved, at udfylde den medfølgende returseddel og sende varerne retur til os. Vælger du, at du ikke vil anvende vores returseddel, er det nok at du kontakter os og informerer os om din beslutning ved at sende en mail til: kundeservice@bubbleroom.com. Du skal angive dit navn, din adresse, samt kundenummer og/eller personnummer. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

Hent Forbrugerstyrelsen formular tilbagetrækning her.


Udnyttelse af fortrydelsesret
Vi betaler alle beløb tilbage til dig, inklusive omkostningerne for vores standard leveringsmetode uden urimelige forsinkelser og senest 14 dage efter at vi er blevet informeret om din beslutning om at fortryde din bestilling. Når vi laver udbetalingen til dig, benytter vi samme betalingsmetode, som du har benyttet ved din bestilling. Dette kommer ikke til at medføre ekstra udgifter for dig. Vi har ret til at vente med at udbetale pengene til dig indtil vi har modtaget varerne retur eller du kan fremvise en kvittering på at du har sendt varerne retur.
Du skal sende varerne tilbage indenfor 14 dage fra den dag du modtog din bestilling. Alle vores forsendelser indeholder en forudbetalt returlabel som du kan benytte når du sender varer retur. Ved udnyttelse af returretten står du som kunde for retur omkostningerne. Anvender du retursedlen som følger med pakken bliver retur omkostningerne: 45,- Kr. Beløbet trækkes automatisk fra varernes værdi, inden vi udbetaler det resterende beløb til dig. Af det beløb som skal udbetales til dig, har vi ret til at trække summen som svarer til varens fald i værdi, hvis du som kunde har benyttet varen i større omfang end det har været nødvendigt for at bestemme produktets kvalitet/pasform.


Udnyttelse af retur-/bytteret
Send varen tilbage i uændret tilstand, gerne i originalemballagen. Returner alle dele, også selvom de eventuelt er i stykker. Vedlæg retursedlen, og angiv gerne returårsagen. På retursedlen findes en adresseseddel (forudbetalt kunderetur), som bør benyttes. Du kan bytte uden gebyr til en anden vare. Vi bytter ikke produkter inden for hudpleje, makeup, hårpleje og parfumesæt indeholdende hudplejeprodukter af hygiejniske årsager, hvis disse returneres i brudt forpakning. Hvis varen ikke er i væsentligt uændret stand, kan der foretages afdrag for eventuel værdiforringelse i returbeløbet. Hvis retur-/bytteretten udnyttes, debiteres returfragten (p.t. 45 kr.) efterfølgende, hvis du har valgt at benytte Bubblerooms returmærkat. Hvis en vare er defekt eller fejlekspederet, betaler Bubbleroom returfragten. Ved bytte eller retur står du for transportrisikoen. Gem altid garanti-/følgesedlen, indtil returen er afklaret, da den har dit returnummer anført, som benyttes ved eventuel reklamation. Hvis du bestiller mere end én vare og ikke returnerer alle, refunderer vi ikke ekspeditionsafgiften eller eventuelt efterkravsgebyr, da afgifterne ens, uanset hvor mange varer der bestilles.


Ombytning
Det går udmærket at ombytte en vare mod en anden ved selv at lægge en ny bestilling på vor hjemmeside. Da tilkommer en ny fragtafgift. Bemærk at vi ikke noterer ombytningen, når vi behandler din returnering. Giv ingen oplysninger om ombytning på din returseddel. Også ved ombytning skal den returnerede vare være i original stand og returneret indenfor 14 dage efter afhentet leverance.

Fornuftig returnering
Af hensyn til miljøet og for fortsat at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser samt god kundeservice, arbejder vi løbende på at mindske mængden af unødvendige returneringer.
Flertallet af vores fantastiske kunder returnerer i rimlige mængder, men det sker, at en del kunder bestiller og returnerer påfaldende store mængder varer. Mere end hvad selv den mest loyale kunde ville gøre.
Opdager vi et usædvanligt mønster af køb og returnering, f.eks returnering af brugte varer eller store mængder af returvarer, vil vi muligvis lukke din konto hos os.
Hvis dette sker for dig, og du føler, at vi har lavet en fejl, bedes du kontakte os, så vi kan gennemgå situationen med dig.


Reklamationer
Har du fået fejlagtige varer eller blevet fejlekspederet beder vi dig kontakte kundeservice på tlf. 70 277 833 . Ved reklamation debiteres ingen returfragtafgift. Tænk på at du selv må lægge en ny bestilling, hvis ny vare/ordre ønskes.

Reklamation af pakke
Bubbleroom har ansvar for produktet indtil du får det. Kontakt kundeservise på tlf. 70 277 833 , hvis du opdager en skade på pakken inden du åbner den. Mistænker du at en vare savnes i pakken eller at forseglingen er brudt, skal det omgående anmeldes/meddeles.

Refundering
Sker så snart fortrydelsesretsmeddelse/retur er modtaget, dog senest inden for 14 dage. Er du faktura- eller kontokunde, krediterer vi din konto.Har du betalt med VISA eller MasterCard vil returbeløbet automatisk blive overført til din konto. Fortryder du hele købet, refunderes også ekspeditionsafgift. Udnyttes fortrydelsesretten, betaler du returfragten.


Uafhentet pakke
Hvis du ikke afhenter leverancen, og heller ikke meddeler Bubbleroom, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, debiteres ekspeditionsafgift, returfragt og håndteringsomkostninger, p.t. 50 kr. i alt. Ved tungt gods opkræves også et gebyr i henhold til fragttabellen.Bemærk venligst:
Bubbleroom kan på ingen måde drages til ansvar for genstande som beskadiges eller forsvinder under retur transporten.

Husk at anvende den forudbetalte returseddel, da vi ikke afhenter pakker, som ikke er frankerede korrekt!

Tilbud
Eventuelle tilbud eller rabatter gælder kun én gang pr. køb og kan ikke overføres ved bytte eller andre bestillinger. Dette gælder også ved køb af ”Dress of the day”. Prisen gælder kun i dag.

Udnyttes rabatten ikke i forbindelse med købet pga., at man ikke er logget ind som medlem eller, at man ikke har udfyldt rabatkoden i rabatfeltet og klikket på OK, kan denne ikke registeres efterfølgende.

Rabatten udnyttes på totalbeløbet og i tilfælde af retur, fratrækkes rabatten på den vare man returnere.

Personoplysninger og secretpolicy
Bubbleroom er ansvarlig for behandlingen af de personlige oplysninger, du som kunde har givet os – dine oplysninger kontrolleres mod Folkeregisteret. Alle personoplysninger håndteres i overensstemmelse med den gældende Svenska Personuppgiftslagen (PUL).
Ved registrering og bestilling godkender du at dine person- og købsdata vil blive behandlet for at opretholde vor kunderelation og også for markedsføringsformål, såvel generelt som selektivt af Bubbleroom AB:s moderselskab Consortio Fashion Group AB eller dets datterselskaber og samarbejdspartnere.
Du har altid ret til at se dine personoplysninger som findes registreret hos os og at få oplysningerne rettede eller slettede ved at kontakte os. Som kunde hos Bubbleroom har du ret til en gang pr. år at begære skriftlig information om dine oplysninger som findes i vore registre og hvordan de bruges.
Bubbleroom bruger krypteret dataoverføring, som betyder at betalings- og personoplysninger sker gennem sikre sider på nettet. Hvis du er under 18 år og vil handle på Bubbleroom behøver du værges tilladelse. Ved mistænkt bedrageri forbeholder Bubbleroom sig retten til at hæve et køb.

Tvister og lovgivning
For almene vilkår skal dansk lovgivning anvendes. Ved eventuel tvist følger vi det offentlige klagenævnets anbefalinger.


Firmainformation
New Bubbleroom Sweden AB, Box 922, 501 10 Borås.
Besøgsadresse: Risängsgatan 4, 504 68 Borås, Sverige.
Tlf. kundeservice: 70 277 833.
Org.nr 556699-9214.

KONTAKT KUNDESERVICE

Mandag-Fredag: 12.00 - 17.00
Tlf: 70277833

E-mail: kundeservice@bubbleroom.com