Medlemsaftale


Medlemsaftale
Denne medlemsaftale er gældende for Bubblerooms medlemsvilkår. Den som har registeret sig hos Bubbleroom anses for at være medlem. Vores vilkår er gældende for alle dine nuværende og fremtidige køb hos Bubbleroom. Denne aftale er midlertidigt gældende og du kan afslutte dit medlemskab når du vil. Under ”Min profil” kan du afslutte dit medlemskab eller ændre i dine oplysninger.

Som medlem og kunde skal du udvise den yderste påpasselighed med dit brugernavn og password hos Bubbleroom. Lån ikke dit brugernavn eller password ud til nogen anden.

Bubbleroom forebeholder sig retten til at lave forandringer i vilkårene samt at opdatere og supplere din data via andre registre med information dette er vigtigt for at vi kan give dig den bedst mulige medlemsservice. Dette gælder i første omgang navn-og adresse.

Vores kunderegister er fortroligt og Bubbleroom forpligter sig til at ikke videregive denne kundeinformation til en trejdepart, uden et medlems samtykke. Bubbleroom er indekseret med Google.

Klik her for at blive medlem.

Sikkerhed
Ved registering og bestilling godkender du den svenske lov om at vi gemmer dine brugeroplysninger for at kunne god relation til dig som kunde. Alle personoplysninger håndteres i overensstemmelse med den Svenske Personoplysnings lov(PUL).
Du har altid ret til at se dine personoplysninger som er registeret hos os. Du har altid ret til at få oplysningerne rettet eller slettet ved at kontakte os.
Bubbleroom bruger krypteret dataoverføring hvilket betyder at Betalings- og personoplysninger sker gennem sikkre sider på internettet. Hvis du er under 18 år og vil handle på Bubbleroom behøver du en værges tilladelse.


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på bubbleroom.dk har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos bubbleroom.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for bubbleroom.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bubbleroom.dk er Kaja Brændengen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til bubbleroom.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos bubbleroom.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til bubbleroom.dk via e-mail [email protected]


Premiummedlemskab

Du er velkommen som premiummedlem hos os!

Bliv premiummedlem
Dit premiummedlemskab er gyldigt i 6 måneder fra købstidspunktet og skal fornyes manuelt ved forlængelse. Inden dit medlemskab løber ud vil du blive informeret via e-post, så du i god tid kan nå at forlænge medlemskabet. Ved køb af premiummedlemskab som den eneste vare fungerer eventuelle koder og rabatter ikke. Køber du premiummedlemskab sammen med andre varer og bruger en rabatkode, får du rabat på dine øvrige varer. Som premiummedlem får du 5 % rabat og automatisk fri fragt på alle dine køb, rabatten fratrækkes ved din første ordre som premiummedlem.

Returer
Ønsker du at returnere dit premiummedlemskab sender du din Glossybox tilbage til returadressen som står på den vedlagte returseddel. Har du inte modtaget hverken Glossybox mailer du til [email protected] og oplyser dit fuldstændige navn og e-post adresse.

Dit premiummedlemskab vil derefter blive ændret til almindeligt medlemskab.
Har du spørgsmål vedrørende dit medlemskab bedes du kontakte vor kundeservice.

Vi håber at du bliver tilfreds med dit premiummedlemskab!KONTAKT KUNDESERVICE

Mandag-Fredag: 12.00 - 17.00
Tlf: 70277833

E-mail: [email protected]