Købsvilkår

1. GENERELT

Følgende generelle vilkår og betingelser gælder for alle aftaler indgået af kunden (i det følgende benævnt "dig/du") med New Bubbleroom Sweden AB, 556699-9214 (i det følgende benævnt "Bubbleroom", "os" eller "vi"). Ved bestilling accepterer du disse betingelser. Sørg for, at du har læst og forstået betingelserne hos Bubbleroom, før du bestiller.

Bestilling af produkter foregår via www.bubbleroom.dk
Bestillinger foretaget af personer under 18 år vurderes i henhold til de gældende regler for kontantkøb og skal have forældrenes godkendelse af ordren. Vi forbeholder os retten til at nægte et køb, hvis du for eksempel har givet unøjagtige personlige oplysninger og i tilfælde af mistanke om bedrageri.

Vi forbeholder os ret til at ændre disse betingelser uden at varsle dig på forhånd. Betingelsen, der gælder for dig, er den betingelse, som du har godkendt på bestillingstidspunktet.

2. BESTILLING OG AFTALE

Du laver dine ordrer via www.bubbleroom.dk eller via telefon/mail. Den mindste ordreværdi er i øjeblikket 70 kr. Bestillingen kan kun gennemføres, når du har accepteret, indgået og forstået vores generelle vilkår og betingelser.

Købsaftaler indgås, så snart du modtager en ordrebekræftelse fra Bubbleroom. Denne vil blive sendt til din email-adresse, forudsat at den indtastede adresse er korrekt. Hvis vi af en eller anden grund ikke er i stand til at sende din ordre, vil vi altid underrette dig pr. mail eller telefon. Tilbagebetaling af en sådan ordre foregår på samme måde, som den valgte betalingsmetode på det tidspunkt, du bestilte.

3. PERSONLIGE DATA OG MEDLEMSKAB

New Bubbleroom Sweden AB, 556699-9214 , er persondataansvarlige og ansvarlig for behandlingen af dine personlige data. Vi behandler dine personlige oplysninger for eksempelvis, at kunne levere din ordre eller modtage din betaling. Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at sende marketing til dig via mail, SMS eller post og til at tilbyde dig personlige tilbud baseret på din købshistorik og de varer, du har vist interesse for. Fuld information om, hvordan Bubbleroom håndterer dine personlige data, dine rettigheder og hvordan du kan udøve dem findes under Integritetspolitik.

Som medlem henvises til en person, der registrerer sig hos Bubbleroom. Medlemskabet gælder for alle aktuelle og fremtidige køb hos Bubbleroom. Medlemskabet er gyldigt på ubestemt tid og kan afsluttes når som helst. For at afslutte dit medlemskab administreres dette under "Mine sider". Som medlem og kunde skal du udvise den største forsigtighed med dit brugernavn og din adgangskode.

4. PRISER OG GEBYRER

Alle priser på vores hjemmeside vises i danske kroner (DKK). Alle produkter i Bubblerooms sortiment er angivet inklusive moms. Vi forbeholder os ret til prisændringer og forbeholder os for eventuelle forkert angivning af pris samt eventuelt udsolgte varer. Bubbleroom runder op til nærmest hele beløb i forbindelse med betaling. Priserne inkluderer ikke betalings- og forsendelsesgebyr.

5. BETALING

Du kan betale for dit køb hos Bubbleroom i henhold til nedenstående betalingsmetode.

Kortbetaling
Bubbleroom bruger en betalingsformidling leveret af Avarda. Avarda er ansvarlig for fuld sikkerhed, når du bruger deres betalingstjeneste. Under købet krypteres informationerne, så ingen uautoriseret person kan få adgang til dem. Du kan betale med Visa og Mastercard. Bubbleroom opkræver ikke noget ekstra gebyr, når du bruger denne betalingsform. Ved betaling med kreditkort gælder vores prisgaranti for leverancer i Danmark. En kontrol gennemføres, så kortoplysningerne stemmer samt at der er dækning for købet.
Når du betaler med kreditkort, trækkes pengene straks, når du har gennemført din ordre.

Ved køb hos Bubbleroom accepterer du, at du gerne vil bruge den samme betalingsmetode til eventuelle efterfølgende gebyrer relateret til det samme køb.Disse gebyrer er begrænset til omkostninger, der er i forbindelse med returnering eller andre omkostninger I forbindelse med en ombytning i henhold til vores aktuelle prisliste.

Hvis du afventer en refusion, kan det tage 2-5 arbejdsdage, før en tilbagebetaling foretages til dit betalingskort, efter at sagen er afsluttet hos Bubbleroom. Dette er for at gøre det muligt for alle parter, herunder banken, at gennemføre transaktionen.

Paypal
Når du vælger betalingsmetode Paypal ved kassen, sker betalingen direkte via Paypal. Når den indkommende betaling er modtaget af Bubbleroom, sendes leveringen til dig. Bubbleroom opkræver ikke noget ekstra gebyr, når du bruger denne betalingsform. Vi gør opmærksom på at du ikke er dækket af indsigelsesordningen ved denne betalingsform.

6. LEVERING

* Forsendelse DKK 49, gratis forsendelse ved køb over DKK 499.
* Hjemlevering DKK 59
* Hjemmelevering Budbee Dkk 59

Leveringstid
Varerne sendes fra vores lager inden for 0-2 hverdage. Fragtfirmaets leveringstider kan afhængige af bopæl og kan derfor variere. Bestillinger leveres normalt inden for det antal arbejdsdage, der er angivet på hjemmesiden.

Leveringsmetode
Når din ordre sendes fra vores lager, vil du modtage en leveringsbekræftelse med komplette oplysninger, hvor du kan følge din ordre. Din bestilling vil altid blive sendt som en pakke og kan kun leveres hjem til døren mod ekstra betaling. Du vil altid modtage en email eller SMS, der fortæller dig, hvor du kan hente din ordre. For de forsendelsesmetoder, hvor der kræves ID-dokumenter, beder vi dig om at fremvise et gyldigt ID.

Uafhentet pakke
Hvis du ikke afhenter pakken, og heller ikke meddeler Bubbleroom, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, debiteres ekspeditionsafgift og returfragt, p.t. 50 kr. i alt. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du først give os beked herom, da en uafhentet pakke ikke hører under denne katagori. Læs venligst mere under afsnittet 7 (Fortrydelsesret).

Reklamation af pakker ved levering
Bubbleroom er ansvarlig for din ordre, indtil du modtager den. Hvis du opdager en skade på forsendelsen, skal dette meddeles til Bubbbleroom, så snart du åbner pakken. Hvis du har mistanke om, at en vare mangler i forsendelsen eller at pakken er brudt, bør det straks anmeldes til udleveringsstedet.

7. FORTRYDELSESRET

Udnyttelse af fortrydelsesretten
Du har altid 14 dages fortrydelsesret på din varer, uden at du behøver at angive en returårsag. Fortrydelsesretten starter fra den dag du modtog den sidste vare/varerne i din bestilling. Den nemmeste måde at udnytte din fortrydelsesret er ved, at udfylde den medfølgende returseddel og sende varerne retur til os. Vælger du, at du ikke vil anvende vores returseddel, er det nok at du kontakter os og informerer os om din beslutning, ved at sende en mail til: kundeservice@bubbleroom.com. Du skal angive dit navn, din adresse, samt kundenummer og/eller personnummer.

Varens stand
Varen (e) skal returneres godt pakket og i godt stand. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Du kan også bruge det Forbrugerstyrelsens standard annulleringsformular.

Download Forbrugerstyrelsens annulleringsformular her.

Tilbagebetaling
Vi refunderer alle betalinger til dig, inklusive omkostningerne af vores standard leveringsmulighed, uden urimelig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter, at vi blev underrettet om din beslutning, om at annullere din ordre. Tilbagebetaling af en sådan ordre foregår på samme måde, som den valgte betalingsmetode på det tidspunkt, du bestilte. Dette vil ikke medføre yderligere gebyrer for dig. Vi har ret til at vente med refusionen, indtil vi har modtaget varerne, eller du har fremlagt bevis for, at du har returneret varen.

Du skal returnere varerne eller overlevere dem til os inden for 14 dage fra den dato, du informerede os om, at du ønsker, at annullere din ordre. Alle vores forsendelser indeholder en forudbetalt returlabel, som du kan bruge, når du returnerer varerne. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, er du som kunde ansvarlig for omkostningerne af returfragten og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Hvis du bruger den forudbetalt returlabel, der følger med i din pakke, er returomkostningerne pt. 49 DKK. De 49 DKK trækkes automatisk fra det beløb, som skal refunderes til dig.

Fra det beløb, der skal tilbagebetales til dig, har vi ret til at afskrive et beløb, hvis varen ikke længere befinder sig i original tilstand.

8. BYTTE OG RETUR Du kan bytte gratis til en anden størrelse og vil ikke blive opkrævet for returforsendelse. Hvis du ønsker at udnytte din returret, beder vi dig om at returnere varen (e) i deres originale stand. Gælder det en reklamation, er dette ikke altid muligt, se mere i afsnit 9 (Reklamation). Vedhæft returneringsedlen, der fulgte med dit køb, angiv årsagen til returnering. Hvis varerne ikke er i orignal stand, fratrækkes evt. værdiforringelse på returbeløbet. Hvis du benytter dig af retur- eller bytteretten, debiteres returgebyret (dvs. 49 DKK) bagefter, hvis du har valgt at bruge Bubblerooms returlabel. Hvis du bestiller flere varer end en og ikke returnerer alle, refunderes fragtgebyret ikke, da gebyret er det samme uanset antallet af bestilte varer. Hvis en vare er beskadiget eller defekt, betaler Bubbleroom denne returforsendelse. I tilfælde af bytte/retur er du ansvarlig for transportrisikoen. Sørg derfor altid for at gemme følgesedlen fra dit køb, sammen med leveringskvitteringen fra butikken, hvor du afleverede din returpakke, i tilfælde af, at der skulle ske noget med forsendelsen på vej tilbage til Bubbleroom.

Tilbagebetaling
Vil ske, så snart returen er modtaget, men senest inden for 14 dage Tilbagebetaling af en sådan ordre foregår på samme måde, som den valgte betalingsmetode på det tidspunkt, du bestilte. Hvis du har betalt med kortbetaling eller Paypal, kan det tage 2-5 arbejdsdage, før tilbagebetaling sker, efter at returen er behandlet hos Bubbleroom. Dette er for at gøre det muligt for alle parter, herunder banken, at gennemføre transaktionen. Hvis du har betalt med Bubbleroom-faktura eller Bubbleroom-konto, foretages refusionen til den respektive kreditkonto.

Fornuftig returnering
Af hensyn til miljøet og for fortsat at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser samt god kundeservice, arbejder vi løbende på at mindske mængden af unødvendige returneringer. Flertallet af vores fantastiske kunder returnerer i rimlige mængder, men det sker, at en del kunder bestiller og returnerer påfaldende store mængder varer. Mere end hvad selv den mest loyale kunde ville gøre. Opdager vi et usædvanligt mønster af køb og returnering, f.eks returnering af brugte varer eller store mængder af returvarer, vil vi muligvis lukke din konto hos os og/eller begrænse dine betalingsmetoder hos os. Hvis dette sker for dig, og du føler, at vi har lavet en fejl, bedes du kontakte os, så vi kan gennemgå situationen med dig.

9. REKLAMATION

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Bubbleroom anvender den nuværende forbrugerlovgivning. Hvis du har modtaget en vare, der er beskadiget eller defekt, skal du underrette os, så snart fejlen er opdaget. Meddelelser sendt inden for to måneder efter opdagelsen af fejlen, anses altid for at være leveret til tiden. Hvis det er en transportskade eller manglende genstand, bør informationen straks gives sendes til Bubbleroom. Læs mere om dette i afsnit 6 (Levering). Ved godkendt reklamation står Bubbleroom for returomkostningerne.

Refusioner foretages på samme måde, som da ordren blev afgivet. Hvis du har betalt med kortbetaling eller Paypal, kan det tage 2-5 arbejdsdage, før tilbagebetaling sker, efter at sagen er behandlet hos Bubbleroom. Dette er for at gøre det muligt for alle parter, herunder banken, at gennemføre transaktionen. Hvis du har betalt med Bubbleroom-faktura eller Bubbleroom-konto, foretages refusionen til den respektive kreditkonto.

10. TVISTER OG LOVGIVNING

Bubbleroom stræber altid efter en høj kundetilfredshed. Vi forsøger altid, at løse problemer på en tilfredstillende måde, for begge parter. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Du kan også benytte EU-kommisionens online klageportal. Dette er især relevant, hvis du bor i et andet EU-land end Danmark. Klagen skal angives her: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

11. RABATTER OG TILBUD

Rabatter og tilbud gælder kun for medlemmer af Bubbleroom og login kræves for at bruge en rabatkode. Bemærk, at rabatkoder skal indtastes nøjagtigt, som de vises. Prisen justeres i henhold til den rabat, der er knyttet til den specifikke rabatkode. Gyldighed og betingelser er angivet i forbindelse med rabatkoden. Rabatten er gyldig ved en købstilfælde og kan ikke overføres til bytteordre eller fremtidige ordrer. Dette gælder også for midlertidige tilbud, da prisen kun er gyldig for et bestemt tidspunkt eller dag. Hvis rabatten ikke trækkes korrekt i forbindelse med dit køb, bedes du kontakte os, før du afslutter din ordre.

Det er ikke muligt at kombinere forskellige rabatkoder med hinanden eller sammen med brugen af gavekort.

12. PRODUKTINFORMATION

Vi stræber altid efter at præsentere vores produkter så nøjagtigt som muligt. Dette inkluderer for eksempel farvegengivelse eller mål. Alle billedoplysninger skal ses som illustrationer og kan ikke garanteres at være gengivet produktets nøjagtige udseende. Farvegengivelse kan variere afhængigt af din enhed eller skærm.

Målene som vises på tøjet på Bubbleroom er anslåede og giver dig retningslinjer for, hvilken størrelse der passer bedst til dig. Målene vist i vores størrelseskema kan ikke overføres til størrelsen på tøjet.

Bubbleroom forbeholder sig eventuelle trykfejl i tekst-, billed- og produktspecifikations på alle produkter i sortimentet. Bubbleroom forbeholder sig retten til at fjerne et produkt til enhver tid.

13. VIRKSOMHEDSINFORMATION

E-mærket
Bubbleroom.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Virksomhedsinformation
New Bubbleroom Sweden AB, Box 922, 501 10 Borås

Adresse
Risängsgatan 4, 504 68 Borås

Returadresse
Bubbleroom, Elektronikhöjden, 175 17 Järfälla

Tlf. kundeservice: 70 277 833.
Org.nr 556699-9214

Bubbleroom er medlem af den svenske distance handelsforening.

Betingelser dato
2019-10-25

Senest opdateret
2021-05-26

KUNDESERVICE

kundeservice@bubbleroom.com
70277833

Hverdage 08.00-18.00