Nu fejrer vi, at sommeren er kommet og byder den velkommen med pastelfarvede kjoler og blomstrede print. Denne sommer håber vi også at kunne være sammen med vores nære og kære – gerne udendørs under solens varme stråler. Shop dine nye favoritter til sommerens store fester her.
SELECTED STYLES
MATCHING SET
To i et eller alt i et? Med et sæt har du mange valgmuligheder, som du både kan matche og kombinere, som du vil. Se vores fine sommersæt her.
SELECTED STYLES
FLOWER PRINTS
Blomstret er virkelig sommer, når det handler om print. Skønne farver, glamourøse teksturer og småblomstrede, lange kjoler er nogle af vores absolutte favoritter til sommeren.
HVAD VI LYTTER TIL
I SOMMER
Vi har samlet sommerens allerbedste sange på en Spotify-liste. Sange, der skaber sommer, selvom det er lidt for regnfuldt, lidt for koldt, lidt for vådt...
SELECTED STYLES
JUMPSUITS
Behageligt og flot! Vi vil sige, at så får jumpsuiten alt det rigtige, i pastelfarver og vide ben for en total sommerfeeling.
HAR DU BRUG FOR
MERE INSPO?
Tjek vores Occasion Shop for endnu mere inspiration til alle sommerlejligheder. Er du inviteret til et bryllup? Eller er det, at du skal være i centrum? I vores bryllupsbutik er der alt til brylluppet!