HANNA FRIBERG
"Sæt aldrig grænser. Du kan få, hvad du vil. Vær ikke bange for at prøve. Mislykkes. Gå uden for din comfort zone. Lyt til dit hjerte!" De og mange andre aspekter vil Hanna Friberg hylde i vores kampagne "Never Walk Unnoticed".
”Vælg altid den sjoveste vej til endemålet, selvom det bliver en omvej”.
Q&A
Fortæl om en oplevelse/et minde, der ændrede dig...
Jeg vil nok sige, at hele sidste år faktisk har ændret mig en hel de. Det lyder sikkert underligt og verdensfjernt for mange, men 2020 var for mig et af de bedste år i mit liv, fordi jeg begyndte at leve meget mere i nuet. For da hele verden stoppede op, blev jeg også tvunget til at gøre det. Det gjorde, at jeg begyndte at tænke på helt andre spørgsmål om, hvilken type liv jeg ønsker at leve, hvem jeg vil være, hvad jeg påvirker til osv.
Et vigtigt ord/råd, der har fulgt dig gennem livet?
”Hvad er det værste, der kan ske?” Jeg elsker at udfordre mig selv med ting, jeg synes føles uhyggelige og fremmede. Hvorfor? Jeg ved, at jeg kommer derfra stærkere og med mere erfaring. Hvis man vil vokse som menneske, skal man gå uden for sin comfort zone. Turde prøve, mislykkes, gøre om igen, og når du tænker på det, så er det værste, der kan ske, ikke så farligt.
Hvad ville du sige til dig selv som fjortenårig?
Hvad betyder Never walk unnoticed for dig?
Never Walk Unnoticed føles lidt som et livsmotto. Jeg er altid den i gruppen, der kommer lidt ekstra fiks og farveglad, selvom det er en kedelig, grå tirsdag. Jeg elsker at være noget mere.
Shop Hannas look