Fri fragt ved køb over 499 kr
Nu lancerer vi kollektionen Bubbleroom Care Collection med skønne garderobefavoritter produceret af mere bæredygtige materialer, som er alt andet end kedelig! Vi arbejder dagligt på at øge andelen af mere bæredygtigt materiale i vores produkter, og vores Care Collection er derfor noget, der ligger os ekstra meget på sinde. Alle vores materialevalg er vigtige for os – både når det handler om, hvordan materialet ser ud og føles, men også hvordan det er produceret, og hvordan det holder over tid. “One small step for mankind, but one great collection in more sustainable materials” Læs mere om vores arbejde med kvalitet og bæredygtighed her!
TENCEL™ LYOCELL
TENCEL™ Lyocell en cellulosebaseret fiber, der fremstilles af råmaterialer fra ansvarsfuldt skovbrug. Produktionen sker i en lukket proces, hvor mindst 99% af processkemikalierne genanvendes. Fremstillingsprocessen er mindre miljøbelastende end for konventionel viskose, og på Bubblerooms kontor er følelsen af materialet en rigtig favorit!
LENZING™ ECOVERO™ VISKOS
LENZING™ ECOVERO™ Viskos en cellulosebaseret fiber fremstillet af råmaterialer fra ansvarsfuldt skovbrug. Processen frem til endelig fiber er certificeret i henhold til EU Ecolabel, EU’s officielle miljømærkning, der stiller krav til bl.a. vand- og kemikaliehåndtering samt klimaaftryk.
ØKOLOGISK BOMULD
Ved dyrkning af økologisk bomuld tillades ingen kemiske bekæmpelsesmidler, kunstgødning eller genmanipulerede råvarer. Al økologisk bomuld i vores produkter er kontrolleret og certificeret af uafhængig tredjepart.
GENVUNDET POLYESTER
Genvundet polyester fremstillet især af genvundne PET-flasker eller af produktionsspild fra fremstillingsprocessen. Ved at anvende materialer, der allerede er i omløb kan brugen af råmaterialer reduceres, hvilket fører til reduceret brug af energi, kemikalier og udledning af drivhusgasser. Al genvundet polyester i vores produkter er kontrolleret og certificeret af uafhængig tredjepart.
Lagt i varekurven
Samlet i indkøbskurven: 49 kr